Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Csak szerintem lesz brutális,...

Csak szerintem lesz brutális, ami ránk vár a jövőben?

Figyelt kérdés
2100: egyiptom népessége eléri a 200 millió főt (megduplázódik) pakisztán 430 millió fő. Nigéria 700 millió. Irak 110 millió. Olyan szomjúság és éhség lesz hogy brutális

júl. 2. 11:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
46%
#19 Ha beengedjük őket, akkor itt is olyan állapotokat csinálnak, mint a saját hazájukban. Ezért van szükség tűzparancsra. Velük ellentétben mi intelligens emberek vagyunk, a technikánk is modernebb, meg tudjuk csinálni akkor is, ha millióan jönnek. Amúgy ha azt sem tekinted támadásnak, akkor mit?
júl. 3. 08:00
 22/41 anonim ***** válasza:
25%

Úgy látom, pár pszichopata idetalált.

Tudod, ha mi intelligens emberek vagyunk, akkor már ELŐRE tudunk erre a problémára humánus megoldást is, nem csak a tömeggyilkosságot.

Amúgy ők is pont annyira intelligensek, mint mi, a többi a nevelésen múlik.

júl. 3. 09:34
 23/41 anonim ***** válasza:
55%
#22 A haza védelme még mindig nem tömeggyilkosság, troll.
júl. 3. 09:41
 24/41 anonim ***** válasza:
31%

Imádom, amikor egy pszichopata letrollozza a normális embereket.

A haza védelme még mindig nem indokol gyilkosságokat. Főleg, ha van más megoldás is.

Amúgy sem a hazádat véded, hanem a saját kis langyos pocsolyád nyugalmát, ahogy már írtam is. Szerintem te simán legyilkolnál bárki mást is, a saját hazádból is, ha ezt megzavarná.

júl. 3. 09:51
 25/41 anonim ***** válasza:
70%
Akkor hajrá, állj ki egy több ezer fős agresszív barbár horda elé egyedül, és magyarázd el nekik, hogy az erőszak nem megoldás!
júl. 3. 09:55
 26/41 anonim ***** válasza:
60%
Tehát a normális emberek szerint rendbe van, ha valaki betör hozzájuk és kipakolja a hűtőt.
júl. 3. 10:17
 27/41 anonim ***** válasza:
41%

Ez még ráadásul demagóg kijelentés is volt.

Miért lenne rendben?

De én nem erről beszéltem, hanem menekültekről, akik nem tudják fenntartani az életüket a régi helyükön, ezért el kell menekülniük!

És kéretik mellőzni a süketelést, és nem átminősíteni őket támadóknak. Köztük is vannak persze bűnözők - kb. annyi, mint a mi népünkben is. Ezt is és azt is kordában kell tartani, akkor nem lesz gond.

Egyébként az, hogy te milyen vagy, nem csak abból látszik, hogy a jó válaszaimat folyamatosan lepontozod több névről is, hanem abból is, hogy saját magad pedig folyamatosan felpontozod, hogy a butáknak úgy nézzen ki, mintha igazad lenne.

júl. 3. 11:10
 28/41 anonim ***** válasza:
31%
#27 Azt, hogy a régi helyükön nem tudják fenntartani az életüket, saját maguknak köszönhetik. Ők tették ilyenné az országaikat, amilyenek most. Ha beengedjük őket, Magyarországot is ilyenné teszik.
júl. 3. 11:27
 29/41 anonim ***** válasza:

#27.

Nem tudom mit képzelsz bele de én kétszer szóltam a témahoz.

Az hogy valakik segítsre szorulnak nem egyenlő azzal hogy joguk van tömegessen betörni egy másik országban.

Ennek törvényszerűen lenne katasztrofális vége és nem azért mert rosszabb emberek.

Pont ezért van joga minden államnak megvédeni a határait. Ahogy te se vagy köteles elszenvedni hogy egy mélyszegénységben elő betörjön hozzád.

És még azt se mondtam hogy nem kell segíteni csak ennek nem ez a módja. Ez pont olyan embertelen a helyiekkel szemben, mint amit te számom kérsz a másik oldalon.

26os voltam

júl. 3. 11:40
 30/41 anonim ***** válasza:
41%

Hát pedig, ha valahol lehetetlen lesz az élet - és nem saját maguk miatt, hanem a globális melegedés miatt - akkor az ottani emberek bizony elvándorolnak. Ide is fognak jönni.

Tudod, ezt hívják humanitárius kötelességnek. Ha már civilizált, kulturált és fejlett közösségről beszélsz.

A szegényt se lökheted vissza a megáradt folyóba, ha pont te telkedre tud csak kiúszni.

júl. 3. 11:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!