Az emberiség klíma & egyéb katasztrófa szélén áll? Mik az erre utaló jelek, bizonyítékok?
A hírekben mondták, hogy soha olyan meleg nem volt Európában vagy csak hazánkban ezt nem tudom ebben a hónapban, mint ebben az évben. Én sem elmékszem 40 éves életem során, hogy ennyire guta lett volna. Fél naponta jeges víz és perma léghűtő a munkahelyen vagy elájul az ember. Ilyen még ebben a földrajzi térségben nem volt
Most nem csak az, hogy túléled egyszer egyszer. De ez folyamatos ez a meleg időszak és egyre melegebb van az ember szíve meg nem bírja ezt állandóan
Persze, csak az évben 1 napig.
Ma meg...
Nem, nyilván régen még melegebb volt.
Vagy hogy gondolod?
Tudod, idáig olyan 2-3 fokot emelkedett az ÁTLAG hőmérséklet 100 év alatt. Megeszem a kalapom, ha te ezt megérzed.
A megoldás már úton van, diverzifikalt kutatás/megvalósítás a fosszílis energiahordozók kiváltására, a kérdés sikerülni fog-e időben vagy sem?
Ha jól sejtem nem fog, és én realista vonalon mozgok.
Sajnos nagyon kemény idők jönnek a következő generáció számára, amit sokan nem is látnak be.
Lehet tévedek, és remélem is, de az extrapolació sajnos egyelőre nekem ad igazat...
Vagyis nem tudjuk megállítani az éghajlat változást, addig amíg az emberiség nem ismeri fel, hogy egy faj azonos problémákkal.
Amíg egymást lőjük, és szegregált törzsek (elme betegség által rendeződött csoportok)egymást pusztítják, ahelyett hogy együtt működnének a közös célért, addig kb semmi esély sincs, és nem is lesz....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!