Úgy tudom, hogy a sarki expedíciókra olajat vittek / visznek táplálék miatt, mert a vizes alapú élelmiszerek fagyottak maradtak... Mivel, hogyan ették, hogy nem lett tőle bajuk?
Egy pincében töltöm a telefonomat és a powerbank-jeimet. Így van áramom. Kényszerhelyzet, de nem áll messze tőlem a természet (ezen része se).
Áramot pedig lehetne napelemből nyerni, ahhoz pedig nem lenne szükség a civilizációra, csak mikor megveszi az ember.
Nem én vagyok.
Köszönöm szépen TappancsMancs, most viszont csak nagyon soványan reagálok.
Hmmm, a pépes bab jó gondolat lehet, így talán több olajat tudnék vele fogyasztani.
Meglátom, hogy mire jutok, lehet, hogy inkább takarékoskodok most az energiámmal (az esetleges elsô alkalommali hosszú felfedező procedúra miatt) és egy másik alkalommal fedezem fel a fenyő kérget, meg a fenyômagot, de gyümölcsteát fogok készíteni a bab mellett, mert eszembe juttattad.
"12-es! 3-4 deci olaj az 2700-3600 kalória, nem 1600"
Na, gyere, ülj le, megmagyarázom. Mint látható, a szorzás nekem is megy, azért írtam a #4-ben, hogy a 3-4 deci olaj durván 3000 kilokalória. Erre viszont azt reagálta a #6, hogy eltúloztam a mennyiséget. Mire a #12-ben visszakérdeztem, hogy tán szerinte a sarkvidéken elég volt annyi, amennyi az otthon meleg szobában olvasgató, előszobában levő WC-re pisilni néha kijáró ember energiaigénye?
Értem 32-es.
Cserélve lett a víz elég sokszor. Tovább kellett volna forralnom, de már teljesen puha lett így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!