Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Isren teremtményének vallod...

Isren teremtményének vallod magad vagy az evolúcióban hiszel?

Figyelt kérdés
Ugyebár a tudósok szerint a Föld bolygók összeütközéséből keletkezett, de akkor hogy keletkeztek a bolygók?Az evolúció elmelete szerint az ember a majomtol származik, és a majom hogy keletkezett? Meg az egesz élő világ hogy keletkezett? Vagyis ésszerűbb abban hinni, hogy a világ teremtve van. Szerintetek?
2010. okt. 20. 16:56
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az evolúcióban hiszek.Isten,csak egy kitaláció .
2012. márc. 8. 12:28
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

1. kérdés :evolúciót tartom igaznak.Ezt nem hiszem , tudom .

2. kérdés:A bolygók a csillagok fúziójából létrejött nehezebb elemekből és ezek kis , a gravitáció által összegyúrt darabjaiból állnak .

3. kérdés :A majom az evolúció által , azaz gének újrakombinálódásával , mutációval és természetes kiválasztódással jött létre. És leszögezném :AZ EMBERNEK CSAK KÖZÖS ŐSE VOLT A MAJOMMAL .

4. kérdés :Az élővilág egy szerencse folytán jött létre komplex molekulákból .

És végül szerintem pont , hogy sokkal több bővítmény kell a kreacionizmushoz .

2012. ápr. 6. 00:28
 43/44 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. A tudósok között is vannak akik az evolúcióban hisznek és vannak akik a teremtésben. Mi többiek, akik nem vagyunk tudósok, ehhez hasonlóan elköteleztük magunkat valami mellett, ami jobb esetben műveltségen, tudáson, meggyőződésen alapul. Rosszabb esetben hőzöngésen, nagyképűsködésen. A lényeget tekintve tulajdonképpen mindegy is lenne, hogy min, feltéve, hogy mindkét csoport tud toleráns lenni a másikkal szemben. Na most a baj ott kezdődik, hogy a buta, rosszindulatú, öntelt, nagyképű emberek nemképesek empátiára vagy toleranciára általában és nem azok akik meggyőződésen alapuló hitre vagy az evolúció melletti meggyőződésre tettek szert. Én a teremtésben hiszek. Nem volt ez mindig így. Korábban hol így gondoltam, hol úgy. Most azonban már biztos vagyok benne, mert sokat olvastam róla, tanulmányoztam ezt a kérdést és meggyőződésemmé vált. Neked is azt ajánlom, hogy saját magad bizonyosodj meg arról, hogy erre a kérdésre mi a helyes válasz.
2016. máj. 10. 14:56
 44/44 Tom Benko ***** válasza:

@43: "A tudósok között is vannak akik az evolúcióban hisznek és vannak akik a teremtésben."

Igen, de érdekes módon akik az élővilággal, annak fejlődésével foglalkoznak, valahogy mind az evolúciót tartják valós elképzelésnek.

2016. máj. 11. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!