Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Isren teremtményének vallod...

Isren teremtményének vallod magad vagy az evolúcióban hiszel?

Figyelt kérdés
Ugyebár a tudósok szerint a Föld bolygók összeütközéséből keletkezett, de akkor hogy keletkeztek a bolygók?Az evolúció elmelete szerint az ember a majomtol származik, és a majom hogy keletkezett? Meg az egesz élő világ hogy keletkezett? Vagyis ésszerűbb abban hinni, hogy a világ teremtve van. Szerintetek?
2010. okt. 20. 16:56
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Isten nem keletkezett, isten volt, van és lesz
2010. okt. 20. 18:12
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az evulúció, attól még vallásos vagyok, vallásos suliba járok, csak néha undorítónak tartom h mindenképp próbálják ráderőszakolni h de isten teremtett mindent, mert ez q-rvára nem így van...

16F

2010. okt. 20. 18:17
 13/44 anonim ***** válasza:
88%

"Ugyebár a tudósok szerint a Föld bolygók összeütközéséből keletkezett, de akkor hogy keletkeztek a bolygók?Az evolúció elmelete szerint az ember a majomtol származik, és a majom hogy keletkezett? Meg az egesz élő világ hogy keletkezett? Vagyis ésszerűbb abban hinni, hogy a világ teremtve van. Szerintetek?"

Hát kérdező, ha a tudásod a minimális szintet sem üti meg, akkor nem kellene véleményt nyilvánítani a dolgokról. Márpedig ebből a zagyvaságból kiderül, hogy nem üti meg. Így persze, hogy logikusabb a kreacionizmus.

Egyébként meg a tudomány, de a kérdésre válaszolva az evolúció NEM hit kérdése. Olyan tény, amit ezen az oldalon is számtalanszor megvédtek már.

Olvasd csak el innen a 85%-os válaszait:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

Bár, amennyire érdekel a téma, valószínűleg nem fogod, és inkább megmaradsz a hitnél. Az egyszerűbb, ahhoz nem kell gondolkodni.

2010. okt. 20. 18:20
 14/44 anonim ***** válasza:
83%

"Isten nem keletkezett, isten volt, van és lesz"

Lenin az isten?

Egyébként a vallásosok sem bizonyították még soha, hogy volt olyan kor, amikor a világ nem létezett, csak kijelentik, hogy először nem vlt, aztán pedig megteremtették.

Erre ezt tudom ajánlani olvasásra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

2010. okt. 20. 18:30
 15/44 anonim ***** válasza:
80%
Mindkettő. Azonban a kettőt nem boronálom össze, és nem versenyeztetem őket egymással, ki mond nagyobb igazat.
2010. okt. 20. 18:31
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

"ha Darvinnak igaza volt, miért nem változtak át a mai majmok emberekké."

El is kéne ám olvasni azt az elméletet, nem csak ennyit felfogni belőle, hogy majom -->ember.

Az ember NEM a mostani majmokból alakult ki, hanem egy KÖZÖS ŐSBŐL. Állatira nem mindegy.

A "mi volt előbb" kérdést meg már eljátszottuk a tyúkkal meg a tojással, kár feszegetni.

Az a tény, hogy NEM TUDJUK nem jelenti azt, hogy valamiféle természetfeletti lény mágikus varázslata okozta. Csak MÉG nem tudjuk. Ahogy 150 éve azt hitték, hogy 60 km/ó feletti sebességet az emberi test nem képes elviselni...

2010. okt. 20. 18:36
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

Darwin elmélete megbukott.. Utána lehet nézni.. ( Az élet rejtélyének megfejtése.. film)

"Ha be lehetne bizonyítani, hogy van olyan bonyolult szerv, amely nem képződhetett számos egymásra következő csekély módosulás révén, akkor az én elméletem feltétlenül megdőlne." - Charles Darwin

2010. okt. 20. 19:04
 18/44 anonim válasza:
9%
az első embernek üzenem : csak a bunkó hülyegyerekek nem vallásosak !!!!!
2010. okt. 20. 19:07
 19/44 anonim ***** válasza:
0%
19:04 dokumentumfilm
2010. okt. 20. 19:10
 20/44 anonim ***** válasza:
0%
Erre varrj gombot.
2010. okt. 20. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!