Isren teremtményének vallod magad vagy az evolúcióban hiszel?
19:04
Nem bukott meg, az alapjai jók, csupán azóta rengeteg dologban pontosították és kiegészítették, lévén fejlődött a tudomány egy csöppet Darwin óta...
Másrészt egy FILM az senkit nem érdekel tudományos szempontból. Vannak tudományos folyóiratok, azok a mérvadóak.
Olyan dokumentumfilm is van, ahol váltig állítják, hogy az UFÓk építették a piramisokat és mutatnak rá x+1 bizonyítékot is. Az attól még önkényes marhaság marad.
"Darwin elmélete megbukott.. Utána lehet nézni.. ( Az élet rejtélyének megfejtése.. film)"
Akik ezt csinálták, ugyan olyan tájékozottak, mint a kérdező?
"Lehet tényleg tudatlanok azok a tudósok, akik évekig kutatásokat végeztek... "
TE figyelj már, én is tudok évekig "kutatni" ha valaki ad rá pénzt. Aztán a végén azt mondok neked amit csak akarsz! Gyk. bármilyen hülyeséget alá lehet támasztani valósnak LÁTSZÓ bizonyítékokkal. Más kérdés, hogy ezeket csak a laikusok és a h*lyék veszik komolyan...
ma 19:27
A filmben ugyan az a pár név szerepel (akiknek egy része nem is biológus), és ugyan azokat az ezerszer megcáfolt elméleteket szajkózzák, amiket az ID mániások általában szoktak. Az első válaszomban linkeltem egy másik kérdést. Neked is ajánlom olvasásra az ott született válaszokat.
" 20:19! akkor Darwint is csak a laikusok és a h#lyék veszik komolyan? Ugyan-ugyan.."
Nem.
Viszont az, hogy magukat tudósnak kikiáltó hozzánemértő sarlatánok marhaságokat beszélnek (aztán csinálnak belőle egy jól eladható könyvet vagy filmet, amit a majmok megvesznek jópénzért) az kb. ugyan az a kategória, mintha én most neked alátámasztanám érvekkel, hogy az embereket a heréscsirke galaxisból érkező 5 lábú gyíkok hozták létre mesterségesen és telepítették be a földre.
Keress rá nyugodtan a nevekre, akik a "szakértők" az imádott filmedben. Kiderül róluk, hogy önképző civilek vagy még azok sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!