Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha az ősrobbanás előtt nem...

Ha az ősrobbanás előtt nem volt semmi azaz idő sem, hogyan keletkezhetett utána a világ, ha idő kellett a semmiből az ősrobbanás állapotába történő változáshoz is?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 18:33
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
72%

Ja, te csak tudod.

Jobban, mint a tudósok.

2023. márc. 10. 09:11
 42/50 anonim ***** válasza:
66%
Nem tehetek róla, hogy ilyen buta vagy.
2023. márc. 12. 11:09
 43/50 anonim ***** válasza:
49%

Nézd, Caution...

az anyagnak valahogyan valamikor keletkeznie kellett.

Erre csak ez a két lehetőség van. Egyszerűen nincsen más.

Tudom, hogy vannak a megmaradási törvények, és még sohasem tapasztaltuk, hogy ezek sérülnének. Ez esetben az első változat igaz: tehát az anyag örök.

Azonban például az energiamegmaradás az időn alapszik - tehát a világunk keletkezésekor előfordulhat, hogy sérül. Erre is gondolj, mielőtt sommás megjegyzéseket teszel.

2023. márc. 12. 11:16
 44/50 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy téged butáztalak e le, mert nincs nikkneved,de komolyan gondolom, hogy értelmes embereknek nincsenek saját gondolataik, csak a tudományos ismereteiket mondják el, amit bárki elolvashat egy kozmológiai szakkönyvben.

Mi ez ha nem butaság? Nekem a két lehetőség közül egyik sem elfogadható, mivel egyik sem logikus, úgy gondolom hogy nullából sosem lesz egy, és egy nem teremti meg soha önmagát, ez logikus.

Ezek a tudományos elméletek paradoxonok, mint az időutazás, de paradoxon a vallásos megközelítés is, az önmagát megteremtő istennel.

Nem tudom érthető e amit mondtam, de a lényeg, hogy próbálj meg gondolkodni, a tudomány sem jutott volne el még erre a szintre sem, ha nem lettek volna gondolkodó emberek.

2023. márc. 12. 11:44
 45/50 anonim ***** válasza:
60%

"egyik sem logikus"

E szerint nem érted a logika működését. Érdemes lenne tanulni.

Neked ez nem megszokott, és ezért nem fogadod el. Ez egyszerű butaság. Mint a paraszt bácsi az állatkertben a zsiráf előtt.

"úgy gondolom hogy nullából sosem lesz egy"

Ez a te korlátod, nem a tudományé vagy a tudósoké. Ha ezt észreveszed, akkor tudsz előre lépni.

Végül: akkor halljuk a te elképzelésed!

2023. márc. 12. 12:05
 46/50 anonim ***** válasza:
85%

44

A laposföldesek szoktak még ilyenek mondani, hogy legyenek saját gondolataid, Mintha úgy nem lehetne saját gondolatod, ha elfogadod, hogy azok, akik az egész életükben az adott dolgot kutatják jobban értik azt a dolgot, mint te. Legyen ez most bármi

2023. márc. 12. 12:50
 47/50 anonim ***** válasza:
10%

Ha fáj gondolkodni akkor ne tedd, senki nem kényszerít rá, ismételd el amit tanultál az iskolában, vagy olvastál egy mainstream szakkönyvben, nem számít hogy érted vagy nem érted, nem az a lényeg, és a legtöbb ember azt fogja hinni, hogy okos, és művelt vagy, mert a legtöbb ember ugyanolyan korlátolt gondolkodású mint te vagy.

Na lehet megsértődni, és laposföldhívőzni, névtelen hozzászóló.

2023. márc. 12. 21:18
 48/50 anonim ***** válasza:
77%

Nem hallottam a te elképzelésed a problémáról.

Addig felesleges sértegetni, csak téged néznek hülyének.

2023. márc. 12. 21:23
 49/50 anonim ***** válasza:
10%

Hallhattad a véleményem, nem tehetek róla, hogy nem értetted meg.

Úgy tíz emberből 1 szokta megérteni, többé kevésbé, ezért nem csodálkozom rajta amiért nem érted, nem a te hibád, erre vagy alkamas, ennyi az egész.

Nem kellet volna megsértődnöd, de könnyebb volt mint elgongokodni azon amiket mondtam.

2023. márc. 12. 21:54
 50/50 anonim ***** válasza:
60%

A véleményed idáig annyi volt, hogy szerinted nem ez történt, amit leírtam.

Azt szeretném hallani, hogy szerinted MI történt, miből lett az első létező anyag?

2023. márc. 12. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!