Ha az ősrobbanás előtt nem volt semmi azaz idő sem, hogyan keletkezhetett utána a világ, ha idő kellett a semmiből az ősrobbanás állapotába történő változáshoz is?
Ja, te csak tudod.
Jobban, mint a tudósok.
Nézd, Caution...
az anyagnak valahogyan valamikor keletkeznie kellett.
Erre csak ez a két lehetőség van. Egyszerűen nincsen más.
Tudom, hogy vannak a megmaradási törvények, és még sohasem tapasztaltuk, hogy ezek sérülnének. Ez esetben az első változat igaz: tehát az anyag örök.
Azonban például az energiamegmaradás az időn alapszik - tehát a világunk keletkezésekor előfordulhat, hogy sérül. Erre is gondolj, mielőtt sommás megjegyzéseket teszel.
Nem tudom hogy téged butáztalak e le, mert nincs nikkneved,de komolyan gondolom, hogy értelmes embereknek nincsenek saját gondolataik, csak a tudományos ismereteiket mondják el, amit bárki elolvashat egy kozmológiai szakkönyvben.
Mi ez ha nem butaság? Nekem a két lehetőség közül egyik sem elfogadható, mivel egyik sem logikus, úgy gondolom hogy nullából sosem lesz egy, és egy nem teremti meg soha önmagát, ez logikus.
Ezek a tudományos elméletek paradoxonok, mint az időutazás, de paradoxon a vallásos megközelítés is, az önmagát megteremtő istennel.
Nem tudom érthető e amit mondtam, de a lényeg, hogy próbálj meg gondolkodni, a tudomány sem jutott volne el még erre a szintre sem, ha nem lettek volna gondolkodó emberek.
"egyik sem logikus"
E szerint nem érted a logika működését. Érdemes lenne tanulni.
Neked ez nem megszokott, és ezért nem fogadod el. Ez egyszerű butaság. Mint a paraszt bácsi az állatkertben a zsiráf előtt.
"úgy gondolom hogy nullából sosem lesz egy"
Ez a te korlátod, nem a tudományé vagy a tudósoké. Ha ezt észreveszed, akkor tudsz előre lépni.
Végül: akkor halljuk a te elképzelésed!
44
A laposföldesek szoktak még ilyenek mondani, hogy legyenek saját gondolataid, Mintha úgy nem lehetne saját gondolatod, ha elfogadod, hogy azok, akik az egész életükben az adott dolgot kutatják jobban értik azt a dolgot, mint te. Legyen ez most bármi
Ha fáj gondolkodni akkor ne tedd, senki nem kényszerít rá, ismételd el amit tanultál az iskolában, vagy olvastál egy mainstream szakkönyvben, nem számít hogy érted vagy nem érted, nem az a lényeg, és a legtöbb ember azt fogja hinni, hogy okos, és művelt vagy, mert a legtöbb ember ugyanolyan korlátolt gondolkodású mint te vagy.
Na lehet megsértődni, és laposföldhívőzni, névtelen hozzászóló.
Nem hallottam a te elképzelésed a problémáról.
Addig felesleges sértegetni, csak téged néznek hülyének.
Hallhattad a véleményem, nem tehetek róla, hogy nem értetted meg.
Úgy tíz emberből 1 szokta megérteni, többé kevésbé, ezért nem csodálkozom rajta amiért nem érted, nem a te hibád, erre vagy alkamas, ennyi az egész.
Nem kellet volna megsértődnöd, de könnyebb volt mint elgongokodni azon amiket mondtam.
A véleményed idáig annyi volt, hogy szerinted nem ez történt, amit leírtam.
Azt szeretném hallani, hogy szerinted MI történt, miből lett az első létező anyag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!