Valaki segítene esetleg, hogy a kristálycukor hevítése endoterm vagy exoterm és bomlás vagy egyesülés?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 17:06
1/4 anonim válasza:
MEddig hevíted? Karamell állapotig, vagy a "feketeré égett" állapotig?
2/4 anonim válasza:
Endoterm mindaddig, amíg a szénné égett cukor nem kezd el intenzíven oxidálódni.
3/4 anonim válasza:
Bomlás, vízzé és előbb utóbb szénné bokmlik. Innen a szénhidrát kifejezés.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2022. nov. 10. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!