Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Valaki segítene esetleg, hogy...

Valaki segítene esetleg, hogy a kristálycukor hevítése endoterm vagy exoterm és bomlás vagy egyesülés?

Figyelt kérdés

2022. nov. 7. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
MEddig hevíted? Karamell állapotig, vagy a "feketeré égett" állapotig?
2022. nov. 7. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Endoterm mindaddig, amíg a szénné égett cukor nem kezd el intenzíven oxidálódni.
2022. nov. 7. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bomlás, vízzé és előbb utóbb szénné bokmlik. Innen a szénhidrát kifejezés.
2022. nov. 8. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2022. nov. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!