Mik azok a fizikai, testi tulajdonságok amibe az ember jobb bármilyen állatnál?
Eddig én az izzadásról tudok, hogy az a leghatékonyabb hűtés.
Illetve, hogy távgyaloglásban is mi vagyunk a legjobbak.
Mik vannak még?
"nem vitázni akarsz, hanem csak nekem esni. Nem értelmes diszkussziót akarsz, hanem engem kinevetni."
Aki itt vitázik és érvel az én vagyok. Te csak süketelsz válasz és érvelés nélkül, és betegesen ismételsz. Én nem azért nevetek egy poénon, mert nevetni akarok, hanem mert a poén arra késztet. Az itteni betüzelt tevékenységed egyszerűen poén, amin csak nevetni tudok.
Ha nem akarod, hogy nevessek rajtad, akkor viselkedj úgy.
"Nem tudom miért gondolod, hogy te mondod meg, hogy én miről beszélhetek és miről nem egyébként."
Nem én mondom meg, hanem a fórum szabályzata, amit illő lenne neked is betartanod. Össze-vissza hablatyolsz, azt se tudni miről és miért, állandóan magadat fényezed, vered a melled, de ezen kívül semmi mást nem csinálsz itt. Igenis ezzel tessék elmenni politikusnak, hordószónoknak, vagy fizetett vásári kikiáltónak, de ne ide. Legyen már ennyi tartásod, barátom!
Még mindig nem veszed magad észre. Azért kinevetni mást, mert máshogy használja a fogalmakat mint te olyan, mintha a tájszólása miatt nevetnél ki valakit. Gyerekes.
Lezárhatjuk? Teljesen nyilvánvaló, hogy ennek nincs semmi értelme, legalább ebben értsünk már egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!