Akik lapos föld hívők azok a többi bolygót is laposnak hiszik?
Na megpróbálok minden eddigi "bizonyítékodra" regálni.
Kezdted ugye a Holddal. Bemutattam már korábban egy képpel ahol a Hold „tengerei” ki vannak színezve hogy ez szimplán nem igaz. Egyszerűen nevetséges hogy azt gondolod hogy a Hold plazma és nem szilárd amikor elég egy kicsit jobb távcsővel megnézni és máris láthatóak a nagyobb kráterek amiket meteoritok okoztak rajta. Hogy lehetne bármin becsapódási kráter ami nem szilárd? Mitől változik az alakja? Mi adja a fényét ha nem a Napét tükrözi. Hogy okoz árapályt ha nem egy óriási tömegű obejtum és nincs gravitáció. Ha nem a Hold okozza akkor mi?
Belinkeltél egy videót amin 1965-ben egy állítólagos tudós beszél arról hogy szerinte plazma a Hold. Na most mutatok egy kis görbe tükröt. Honnan tudod hogy tényleg tudós és ért a témához? Próbálj a nevére rákeresni ott van a leírásban. Szinte a világon semmit nem lehet találni róla. Persze majd erre is rámondod hogy ez azért van mert a háttérhatalom meg tudom is én kik direkt töröltek róla mindent csak pont ezt a videót nem ahol erről beszél. Ismerem már a fajdádat mint a tenyeremet :D Komolyabb összegekben hajlandó lettem volna fogadni hogy valszeg az evolúciót is tagadod meg oltásokban sem hiszel talán még a dinoszauruszokban sem.
Visszatérve a Mage videóra. Ha tudsz angolul akkor a videó elején 2 perc körül mondja MR Sensible hogy 3 kamera is került a szerkezetre. 1 ami a ballont nézi egy halszemes és 1 szűk látószögű kamera ami jelen esetben a legfontosabb. Az hogy te nem hiszel neki az már a te bajod. Ez egy full átlagos angol pali senki több. Neki nem igazán kell bizonyítania semmit és a pénzösszeg ami ebből a videóból bejött neki elég jó eséllyel kevesebb mint amennyit a Mage-re kellett fordítani.
Aztán jöttél az ásatás dologgal.
"Az egész Föld felépítésével teljesen tisztában vannak, miközben a legmélyebb leásatás ami valaha volt az 8mérföld/12kilóméter.”
Már ne haragudj de ez rendkívül gyerekes gondolkodás. Csak azért mert még nem ástak 12 kilométernél mélyebbre ezért senki a világon nem tudhatja mi van ennél mélyebben? Megint arról van szó hogy emberek több évtizede tökéletesítették az ilyen tudományokat mint szeizmológia és geológia vagy ásvány és kőzettan azért hogy minél pontosabb infókat szerezhessünk a Föld belső összetételéről. Meglepődnél miket meg lehet becsülni csupán a rengések keletkezte hullámokról. Itt egész jól le vannak írva. Mellesleg kérdezted mit tanultam. Hát geodéziát és ásvány és kőzettant pont tanultam egyetemen hehe.
Érdekelne az is hogy működnek a mágneses pólusok egy lapos földön amin pólusok sem lehetnek már eleve.
Itt a cikk.
„Mi a véleményed azokról a videókról, amikben a felküldött rakéták az üvegboltozatot súrolják?”
Ilyen videók nincsenek így nincs róluk véleményem. Milyen magasan van kb a kupola? Mivel a Föld átmérője 12742 kilométer így gondolom hogy alsó hangon is több ezer kilométer magasra kellene menni ahhoz hogy elérd? Na most az ISS kb 400 km magasan van és az már bőven az űr ahonnan már bőőőven látszik a Föld görbülete. Nincs videó ahol 2-3000 km magasan jár rakéta és bármibe ütközne. Egyedül olyan videók vannak ahol kifogy az üzemanyag és hirtelen leáll a rakéta pörgése majd zuhanni kezd. De ezek a rakéták aligha jutottak pár tízezer méternél magasabbra nem több ezer kilométerre.
"Meg amikor Clinton kimondja hogy áttörik, egy napon.”
"Uram atyám te komolyan azt gondolod hogy Hillary Clinton egy szó szerinti üveg kupoláról beszél? :DD Ezen rendesen felröhögtem. Újabb bizonyíték a rendkívül egyszerű észjárásra.
Breaking the glass ceiling means overcoming the barriers set to prevent access to advancement. Breaking the glass ceiling also includes removing barriers for others experiencing the same struggles.
Clinton néni azt is mondta már hogy nagy karcot ejtett az üveg mennyezeten. Biztos arról beszél hogy szó szerint belekarcolt a ti üveg kupolátokba. Szakadok :DD. Akkor nem kellett volna már millió liter víznek kifolynia a résen?
És öregem még te hiszed magad valami nagy felvilágosult intellektüelnek. Holott ha fájna a téveszme akkor már porban fetrengve üvöltöznél majd rövidesen el is ájulnál.
Ja és akkor ott volt még a zseniális eszmefuttatásod arról hogy szerinted mi milyen messze van valójában. Azt mondtad nem látnék el egy 5km-es egyenes utca végére. Na már most marhára nem mind1 mi van az utca végén. Egy embert nyilván nem látnék talán még egy autót sem de ha mondjuk az Eiffel torony lenne ott azt látnám. Nem is kellene ilyen nagyot mondanom. A Kékes tetőn lévő tornyot 20km-erről is simán látod.
Na most a Hold az nem kicsit nagyobb mint egy itteni torony. 3 475 km az átmérője és általában elég jó fénnyel világít mivel 1 392 700 km átmérőjű Napunk fényét veri vissza. Már nem azért de mi a jó Isten a magyarázat arra hogy valamire nem lehet annyira rázoomolni ami 3000000 km-re van de közel 3500km széles mint valamire ami mondjuk csak 30 km-re van és 35 méteres? Megint csak a Mátrával tudok példálózni ugyanis ott van a csodás Gazos-kői kilátás. Egy 10x es zoomra képes távcsővel simán ki lehet venni több tíz kilométerre lévő nagyobb objektumokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!