Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Akik lapos föld hívők azok a...

Akik lapos föld hívők azok a többi bolygót is laposnak hiszik?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de a logika szerint igen. Vagyis az én logikám szerint.

2022. júl. 15. 01:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Régen 1965-ben (nem 1950-es években) egy tudós az interjúban elég meghökkentő dolgokat nyilatkozik, és valószínűleg többet tudott nálunk, és a témával is komolyabban foglalkozott.

[link]

Azt hogy az ókorban mi volt honnan tudod? Tán éltél akkor? Vagy mindent elhiszel gondolkodás nélkül amit amit mondanak?

Arra akartam célozni hogy ha annyira felfoghatatlanul gyorsan pörgünk, vándorlunk a világegyetemben akkor miért látjuk mindig ugyanazt? Függetlenül attól, hogy most a csillagok mozognak, állnak. Hisz azt szajkózzák hogy már pedig mi hihetetlenül gyorsan megyünk. Ebből mi semmit nem érzékelünk.

Elég sok képet osztottam meg, és pár videókat is feltöltöttem, azok közül amiket találtam.

Érdekesek, ezért remélem megnézitek.

Ezeken felül, itt egy 25 perces videó, ami szintén elég érdekes:

[link]

2022. júl. 30. 15:34
 22/41 A nagy Levin ***** válasza:

"...ha annyira felfoghatatlanul gyorsan pörgünk, vándorlunk a világegyetemben akkor miért látjuk mindig ugyanazt? Függetlenül attól, hogy most a csillagok mozognak, állnak. "

Mozognak, változnak azok, csak hatalmasak a távolságok is. Ez a bolygóknál a relatíve kis távolságok miatt észrevehető. Változnak a csillagképek is, csak a nagy távolságok miatt lassan, egy ember élete alatt ez nem észrevehető változás. Egy szemléltető példa: ha elhúz melletted egy autó százhússzal, akkor az eléggé gyorsnak tűnik, ha megfigyelsz egy repülőt tizenegy- tizenkét kilométer magasan, akkor az csiga lassúnak tűnik, pedig közel hangsebességgel halad. Itt meg sok milliárd kilométerről beszélünk.

2022. júl. 30. 15:56
 23/41 anonim ***** válasza:

Milyen alakú a föld? című videó amit ide linkeltél biztos nagyon hiteles és biztos nincs benne semmi pénz mi? Max. arra jó is hogy átverje azokat akiket át tudnak hogy tovább éljenek a fantasztikus kis szürreális mesevilágban.

Egyet jegyezz meg: a YouTube-on hiába próbálod keresni az igazságot, ott a manipulációt fogod elsőként megtalálni. Tehát cenzúrázás van erősen érvényben. Nyilván magyarul amit a sötét, nagy hatalmi erők csak akarnak azt fogja bedobni.

Ám burkoltan rábukkanhatsz mindenre, úgy nem feltétlen tiltják le az adott videót, viszont hogy ne egy lejárató videóval találkozz mondjuk ebben a témában is egyből, meg úgy minden "konteóban" (lásd pl. HAARP) arra igen kevés az esély. Teljesen manipulatív az egész rendszer. De ez így is lett kifejlesztve.

A szerintem leghitelesebb bizonyíték arra hogy valami nagyon nem stimmel azzal amit mondtak nekünk végig. Fentről egy teljesen sima területet látsz be. Repülőn is elég magasan vagy, onnan messzire, több száz km-ekre simán el tudsz látni, vagy timelapse-t is nézhetsz, végig egyenesen repül, semmi féle utalás sincs a hajlásra vagy hogy nem egyenes, és lejjebb lenne a horizont, mindig szemszintben van. Kb. 5 percenként le kéne rakni az orrát a repülőnek, hogy kövesse a Föld görbületét és úgy repüljön.

2022. júl. 30. 16:53
 24/41 anonim ***** válasza:

"Repülőn is elég magasan vagy, onnan messzire, több száz km-ekre simán el tudsz látni, vagy timelapse-t is nézhetsz, végig egyenesen repül, semmi féle utalás sincs a hajlásra vagy hogy nem egyenes, és lejjebb lenne a horizont, mindig szemszintben van. Kb. 5 percenként le kéne rakni az orrát a repülőnek, hogy kövesse a Föld görbületét és úgy repüljön."

😐🤨🙂😀😄😆🤣

Ez már teljesen kész... Ezen már tényleg csak röhögni tud az ember XDD

Ez körülbelül ilyen: Mond el hogy fingod sincs a fizikáról anélkül hogy konkrétan elmondanád.

Innen tudom hogy teljesen értelmetlen veled vitázni. Te vagy az aki minden hülyeséget elhiszel és el is fogsz ha olyat hallasz ami tetszik ha nem akkor meg élből elutasítod.

Azt hiszitek ti vagytok a nagy szkeptikusok és mindent megkérdőjeleztek de ez nem igaz semmit sem kérdőjeleztek meg amit Eric és társai mondanak vagy írnak.

Mellesleg tudod attól hogy én nem éltem az ókorban vannak olyanok hogy régészek akikből némelyik az életét szentelte annak hogy fontos információkat kutasson fel. Nem otthon a fotelből próbáltak adekvát végzettség nélküli tudóst játszani.

2022. júl. 30. 18:46
 25/41 anonim ***** válasza:

Na szóval, áruld már le nekem, írd le kérlek hogy min röhögsz, és legalább próbáld megcáfolni a bizonyítékot.

Ennyire agymosott nem lehet valaki.

Földgömb és nem görbül vagy hajlik még több száz km-nél se semekkorát? És nem is látszódik még több tíz km magasságból se? Akkor az hogy lehet gömb? Vagy automatikusan az a mágikus gravitáció letolja a mágikus görbületen a repülőt, anélkül hogy az letolná az orrát?

Ha már ennyire a végzettségről beszélsz, akkor neked milyen végzettséged van? Ennyi erővel te valamit értél el fizikából hogy mindig csak ezt tudod felhozni? Ez abszolút nem végzettség, hanem szimpla józan paraszti ész/gondolkodás kérdése.

És képzeld hogy senki sem játszik tudóst, csak mérhetetlenül sok hiányzik a kirakóból, ezt akárki észreveszi, ha egy kicsit is elkezd ezen gondolkozni.

Elbukik az elmélet.

2022. júl. 30. 20:13
 26/41 anonim ***** válasza:

Inkább a gömbföldhívők olyanok hogy ha olyat hallanak ami nem tetszik nekik akkor azt kapásből elutasítják.

Én lennék a legelső, aki elfogadná hogy gömb a föld, ha azt normálisan alátámasszák.

2022. júl. 30. 20:50
 27/41 anonim ***** válasza:

2 szer linkeltem be azt a nyomorult videót 38 km magasságból ahol látszik a görbület és semmit nem reagáltál rá. Még egyszer nem fogom. Viszlát.

Milyen mágikus gravitáció te szerencsétlen? A gravitáció mágikus? Gravitáció nélkül honnan tudnák a dolgok hogy merre van a lefelé és arra kell esni? Ha nincs gravitáció akkor mi az a mágikus erő ami lefelé húzza a dolgokat? A laposföldesek szerint csak annyi van hogy a sűrűbb dolgok leesnek a kevésbé sűrű közegben. Nem kell gravitáció.

Na most figyelj de tényleg nagyon figyelj mert ketté fogom törni az agyacskádat.

Ugyebár felfelé haladva csökken a levegő sűrűsége ezt remélem nem vitatjuk. Már 4000 méter magasságban is érezhetően nehezebben kapsz levegőt. Viszont ha nagyon szőrszálhasogatók vagyunk akkor ha veszünk egy jókora tárgyat mint egy léghajó akkor annak a tetejénél nagyon minimálisan kevésbé sűrű lenne a levegő mint az aljánál tehát gravitáció és hélium nélkül is felfelé indulna el a ti retardált elméletetek szerint. :DD

Nem látod már be végre hogy 4-5 év alatt tüzetesen tanulmányoztam a laposok elméleteit és kritikus gondolkodást gyakorolva jöttem rá hogy baromság az egész. Nem azért gondolom így mert én csak elhiszem amit hallok és olvasok hanem megpróbálom elképzelni hogy mi lenne ha tényleg lapos lenne a Föld és egyszerűen látom hogy rengeteg dolog nem működne.

Igen a gravitációnak hála nem kell a repülőgép orrát percenként lefelé fordítani. Szerinted hány pilóta szerint lapos a Föld?

Mert a lapos föld elmélet nem bukik el?

Miért gömbölyű a Föld arnyéka a Holdon holdfogyatkozásról?

Miért van déli sarkcsillag?

Miért működnek a GPS-ek amik csak golyó földön működhetnek és minden szakember aki ezeket összeállítja golyó Földre tervezi?

Miért látsz teljesen más csillagokat a déli féltekén mint az északin? Ausztráliából miért nem látom az északi sarkcsillagot ha lapos a Föld és az a búra tetején van középen?

2022. júl. 30. 23:26
 28/41 anonim ***** válasza:

Ez már túl lép egy határon...

"Igen a gravitációnak hála nem kell a repülőgép orrát percenként lefelé fordítani. Szerinted hány pilóta szerint lapos a Föld?"

Ugye ezt te magad sem gondoltad komolyan, amiket ide összehordtál? Vagy tényleg ennyire sötétséget beszélsz? Tyű, sajnos tényleg ezt írtad...

És még az megvezetett többség szerint a h*lye lapsik mi😅😅😳😳😨😨😨

De profi ez a gravitáció. Nem is tudtam hogy a több milliárd tonna súlyon kívül még a tárgyakat is tudja irányítani + eltüntesse

Hihetetlen, hogy gondolkodás nélkül miben lehet hinni.

Én is hittem benne.

Viszont szomorú hogy alapabbnál alapabb érveket nem ért meg egy ember se szinte.

Csak néz, itt mit kellett volna nézni. És a legdurvább az az hogy totál egyértelmű dologról van szó, b*szki, itt van/volt az orrunk előtt..

Felmész valamire síkot látsz, és még ha alacsonyan vagy, ált. ezt valaszolják: a föld nagy ahhoz hogy lásd stb. stb., ez BAROMSÁG! akkor is kéne valamennyi, elenyésző hajlást, görbületet látni, mivel elláthatsz 2 méter magasságból is több 10 km-re, és az lentebb kéne hogy legyen nem szemmagasságban, vízszintes a horizont vágod, de 0 a görbület HATALMAS távolságoknál is, nem hogy kicsinél!

"4-5 éve tanulmányozod."

Azért tudsz lóf*szt se, teljesen alap dolgokat szájbarágósan se tudsz megérteni, mintha a falnak beszélnék, mindig csak a bamba, csontig lerágott értelmetlen magyarázatot tudod adni.

A" laposföld elmélet nem bukik el?"

Hát, nem igazán úgy tűnik, főleg hogy a jogos kérdésekre és az egyértelmű bizonyítékokra sem válaszoltok, mert nem tudtok mit, maximum hülyeséget válaszolni rá, így igen nehéz lenne.

"Szerinted hány pilóta szerint lapos a Föld?"

Kit érdekelnek úgy őszintén a pilóták, és ez hogy jön ide úgy különösebben a témához? Ő nekik miért kéne jobban tudnia az igazságot vagy ha tudja akkor elmondania?

Ha meg van vezetve, hiába repül és könnyebben fejt meg érdekességeket, magától nem biztos hogy elgondolkozik, csupán a mesebeli gravitációnak tulajdonít mindent.

Ha nem ássa mélyrebbre a fejét akkor mindegy, vagy agyal, rá jön valami okosságra, nem feltétlen mondja el, több okból sem.

Miért működhetne csak golyó földön? Mert valakitől ezt hallottad tényként, és akkor az már úgy is van? Mert a Wikipedia + a kamu űrügynökségek + kamu űrállomás ezek annyira hitelesek magyarázatba. Hagyjuk már. Vagy kitaláltak egy módosított jelentést a GPS-re, ami a kizárólag földgömbön való működést igazolja, és akkor más nem is lehet GPS? Nem hazudhatnak? Nem értem.

"Ausztráliából miért nem látom az északi sarkcsillagot ha lapos a Föld és az a búra tetején van középen?"

Voltál már ott?

Azért nem láthatod az északi, sarkcsillagot mivel úgy állnak fent a csillagok, hogy onnan már nem látható mert egy más csillagképek vannak feletted, mivel máshol, messzebb vagy.

Annyira meg vagy róla győződve, hogy amit eddig mondtak nekünk az mennyire igaz.

2022. aug. 1. 23:24
 29/41 anonim ***** válasza:

Jól van jól van írj csak még nagyobb baromságokat. Gyűljenek csak hátha valaki megosztja pár helyen és nem csak itt leszel lejáratva :D

"De profi ez a gravitáció. Nem is tudtam hogy a több milliárd tonna súlyon kívül még a tárgyakat is tudja irányítani + eltüntesse"

Milyen irányításról még eltüntetésről beszélsz te anyaszomorító. Őszintén mi a franc bajod van??

Felfogja az elcsökevényesedett agyad hogy pont a tömegvonzás következménye a gravitáció? A Föld óriási tömege miatt van gravitáció. Nem irányít semmit csak figyelni kellett volna fizika órákon.

Azt kérdezed miért csak golyó földön működik a GPS? Azért te nyomoronc mert ha bármelyik GPS készüléken dolgozó embert megkérdezel hogy tervezik akkor az lesz a válasz hogy úgy hogy legalább 4 űrben keringő műholdat kell használnia hogy pontosan be tudja magát mérni.

Na most szerintetek nincs űr így elég gyorsan le lehet zárni ezt a témát is. Mellesleg ki hazudik a GPS el kapcsolatban?

Azt kérdezed voltam e már Ausztráliában? Nem b@zmeg nem voltam de csináltatok egy videóhívást a volt szaktársammal és kibeb@aszott qrva gyorsan be tudja ő is bizonyítani hogy nem látszik onnan Polaris. De nem csak az hanem az égboltnak nagyjából az egész rohadt része ami innen Magyarországról látszik.

"Azért nem láthatod az északi, sarkcsillagot mivel úgy állnak fent a csillagok, hogy onnan már nem látható mert egy más csillagképek vannak feletted, mivel máshol, messzebb vagy"

Ez öregem a top 5 legretardáltabb baromság amit életemben hallottam. Gratula.

Tehát ha egy óriási kupola formájú épületben vagy és elmész a szélére akkor onnan nem látható a kupola közepe szerinted?

Hölgyeim és uraim. Itt halották először :D

Én nem arról vagyok meggyőződve amit mondanak hanem arról amiről empirikus bizonyítékok vannak. A lapos földről nincs semmilyen bizonyíték. Annyi a bizonyítékotok hogy "Nem látom a görbületet"

Csodás. Pont lesz@rjuk mit látsz innen a Földről lentről.

Ezzel csak azt bizonyítjátok úgy gondolkodtok mint évezredekkel korábban a tudatlan emberek.

Ott a görbület a videóban.

Csak tudnám hogy te mitől vagy ilyen magabiztos amikor minden amit eddig mondtál azt internetes senkiktől hallottad vagy olvastad? Miért adsz jobban az ő számukra mint évszázados tudományokra

2022. aug. 1. 23:57
 30/41 anonim ***** válasza:

Na akkor mégse voltál ott Ausztráliába, a francba. A szaktársad nagyon átverhetett, csak erről nem tudsz. Mindegy is:D

Ugyanúgy mint a videókba a halszem optika, ami meggörbíti a teljesen vízszintes horizontot. Egyszer konkáv, egyszer konvex, és egyszer sík. Ó a francba!

Ezek után gondolkozz már el azon, hogy ki is van lejáratva. Kis Gömböc!🤡🤡🤡

Magyarázgasd csak a heliocentrikus mesehívőktől szßrmaztatott tömegvonzás meg gravitáció marhaságodat, hisz milliók ébrednek fel, és jönnek rá hogy totálisan át vagyunk verve, főleg egy ilyen egyszerű dologgal, hogy milyen alakú is a föld.

Csak a szidalmazás megy, miközben és sem szidtalak téged, nem is ez a cél, hanem az információ átadás.

Szintén megint még csak meg sem próbáltál válaszolni a feltett érveimre, bizonyítekokra sehogy sem.

És még a szakértelem, a folyamatos kapott tudás az hogy gravitációzol, miközben még soha senki sem mondta el pontosan hogy az mégis micsoda. Nem csak fizika órán. Még a legnagyobb tudósokból sincs olyan, aki el tudta volna.

2022. aug. 3. 12:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!