Akik lapos föld hívők azok a többi bolygót is laposnak hiszik?
Ki tudja, hülyéje válogatja.
Amúgy szerintem a "lapos föld hívők"egy része sem hiszi laposnak a Földet sem, egyszerűen trollkodnak.
Szerintük nincs több bolygó. Szerintük minden az égbolton valójában csak egy fényforrás a kupolán de nem fizikai objektum. Szerintük a Hold is ilyen és valójában nem is létezik semmi a kupolán és a Földön kívül.
Néhányuk szerint esetleg van még több föld túl az Antarktiszon
Nem tudom, hogy ez a kérdés mit keres a tudomány rovatban, de ez végül is mindegy. A lapos föld hívők több módon magyarázzák a bolygókat/csillagokat:
1. csak távoli pici pontok, egyáltalán nem bolygóméretűek
2. valaki odafestette őket, valójában nem léteznek
3. igen, laposak
“ Nem tudom, hogy ez a kérdés mit keres a tudomány rovatban, de ez végül is mindegy.”
A különféle hitvilágok és gondolatviláguk tanulmányozása is egy tudományág.
Vagy szerinted csak relativitáselmélet, meg a szénhidrogének kapcsolódása és hasonlók tartozna ide?
#8: Ezzel vitatkoznék, a hitvilágok tanulmányozására ott van az ezotéria és a vallás kategória, minek betenni ide.
"Vagy szerinted csak relativitáselmélet, meg a szénhidrogének kapcsolódása és hasonlók tartozna ide?"
-> Bármi, aminek köze van a tudományokhoz: nyelv helyesség, kémia, fizika, matematika, nyelvek, biológia, csillagászat, stb.. Nem a laposföld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!