Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az incelségnek de a növekvő...

Az incelségnek de a növekvő transzságnak és homoszexualitásnak is a környezet ftalátokkal és örök vegyszerekkel való szennyezése lehet az oka?

Figyelt kérdés

Ugyanis ezen vegyszerek bizonyítottan csökkentik a pubertáskori tesztoszteron szintet l (ami negatívan hat a fejlődésre, kevésbé férfias megjelenés és habitus), ugyanakkor felnőttkori spermaszám csökkenést is okoz, ami tovább növeli a férfiatlanság járványt. De fejlődési rendellenességeket is okoz.

Lehet rossz helyen keressük a társadalmi problémák okait és a technológiai fejlődésben keresendők inkább?

ma 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

A férfiak tesztoszteron szintjének csökkenése valós statisztika. De egyrészt ennek inkább életmódi és táplálkozási okai vannak, mint a csapvízben található vegyszerek. Másrészt a leírtak közül szerintem egyik jelenség sem vezethető vissza erre.

Az incelséget a modern internetkultúra, az emberek eltávolodása és a társadalmi normák változása okozza.

A transzok pedig nem az alacsony tesztoszteron szintjük miatt érzik magukat nőnek, hanem mert van egy önképük, ami nem egyezik a biológiai nemükkel. Ilyen önkép disszonanciák más területeken is léteznek, nem csak nemmel kapcsolatban. Tehát szerintem nem lehet hormonális.

ma 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Előző vagyok, félreérthetően fogalmaztam:

De egyrészt ennek inkább életmódi és táplálkozási okai vannak, MINTSEM a csapvízben található vegyszerek.

ma 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem
ma 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

A férfiak spermiumszám csökkenésének, s a nők fertilitásának csökkenéséhez vszínüleg köze van a környezetszennyezésnek.

Az incelek, transz identitású emberek számának növekedéséhez sokkal inkább a társadalmi változások járul hozzá, ezeknek nem biológiai háttere van.

ma 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Az incelség oka a maladaptív szoc. viselkedés, a homoszexualitás nem egy kezelendő probléma, a transzszexualitásról kevés az infónk jelenleg, a "férfiatlanság járvány" kifejezés nonszensz.
ma 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!