Az ősi, nagyenyedi alumínium darab rejtélyére létezik más magyarázat, ami illeszkedik a jelenlegi tudományos elképzeléseinkhez?
Egy érdekes leletre hívnám fel a figyelmeteket. Nagyon bizarr dologról van szó. Én magam alaposan körüljártam a témát, de nem találtam olyan magyarázatot, ami a jelenlegi történelmünkbe illeszkedne. Neked mi a véleményed róla?
A Maros folyó mellett találták a hetvenes években, tíz méterrel a föld alatt.
Az alumíniumot elektrolízissel állítjuk elő és csak 200 éve tudjuk gyártani. Ez a lelet viszont legalább 10.000 éves, de a legújabb svájci vizsgálat szerint 250.000 éves és egy nagyobb szerkezetnek lehetett a része!!! Tehát logikailag két lehetőség létezik:
1 - Vagy a földön kívülről származik, vagy az
2 - előző emberiség hagyta itt.
(Nem második világháborús repülőgépé volt, mert azok nem rendelkeztek ilyen alkatrésszel. Volt egy ilyen felvetés, de azon repülőgépek egyikének alkatrészére sem hasonlított. Egyébként is, hogyan kerülne ilyen régi földtani rétegbe, őslények csontjai mellé?)
Aki szereti multimédiás formában megismerni a témát, talán ezt a videot ajánlhatnám https://www.youtube.com/watch?v=H1FBmLuPWfI
#37 A linkelt cikk egy áltudományos kamu. Galvánelemek már voltak, de azok is csak szerény kivitelben, melyekkel lehetett csiklandozni a békacombokat (vagy emberi testrészeket :-) és/vagy galvanizálni apró tárgyakat, stb..
Bazinagy izzólámpát nem gyújtott volna meg egy ilyen áramforrás.
Kérdező - olyan naiv vagy, hogy csak boldog ember lehetsz a hátralevő életed során!
Ha a tűzön és szentjánosbogarakon kívül más világítőeszközeik is lettek volna az egyiptomiaknak, akkor az a technológia nem veszett volna csak úgy oda, mert a mesterséges világítás olyan rendkívül fontos dolog. Inkább becsüld meg a jelenkorunk kultúráját és azt, hogy ebben neked is részed lehet mint felhasználó - és akár művelő is - ha felnősz hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!