Az ősi, nagyenyedi alumínium darab rejtélyére létezik más magyarázat, ami illeszkedik a jelenlegi tudományos elképzeléseinkhez?
Egy érdekes leletre hívnám fel a figyelmeteket. Nagyon bizarr dologról van szó. Én magam alaposan körüljártam a témát, de nem találtam olyan magyarázatot, ami a jelenlegi történelmünkbe illeszkedne. Neked mi a véleményed róla?
A Maros folyó mellett találták a hetvenes években, tíz méterrel a föld alatt.
Az alumíniumot elektrolízissel állítjuk elő és csak 200 éve tudjuk gyártani. Ez a lelet viszont legalább 10.000 éves, de a legújabb svájci vizsgálat szerint 250.000 éves és egy nagyobb szerkezetnek lehetett a része!!! Tehát logikailag két lehetőség létezik:
1 - Vagy a földön kívülről származik, vagy az
2 - előző emberiség hagyta itt.
(Nem második világháborús repülőgépé volt, mert azok nem rendelkeztek ilyen alkatrésszel. Volt egy ilyen felvetés, de azon repülőgépek egyikének alkatrészére sem hasonlított. Egyébként is, hogyan kerülne ilyen régi földtani rétegbe, őslények csontjai mellé?)
Aki szereti multimédiás formában megismerni a témát, talán ezt a videot ajánlhatnám https://www.youtube.com/watch?v=H1FBmLuPWfI
#21:
"Az alumínium oxid réteget még ma sem tudják ilyen vastagságban mesterségesen előállítani egy tárgyon."
Milyen vastag rajta az oxidréteg? Az, hogy a képen mit válsz látni, nem annyira számít. Van valami infó arról, hogy milyen vastag volt ezen a dolgon az oxidréteg, amikor kiásták?
"Ha viszont tévedtek volna az életkorát tekintve, akkor mit ér az a tudományos vizsgálati módszer ?"
Az, hogy ezt a dolgot tényleg megvizsgálták, és valóban 250.000 éves, jelenleg a csatolt cikken kívül semmi nem támasztja alá. Nem lett volna baj, ha lett volna a cikkben valami hivatkozás a "Svájcban készült laboratóriumi tesztelés" eredményére, mert ez így nagyjából annyit ér, hogy "Józsikám, ez kétszázötvenezer éves, ez a szar itten-e. Kétszázötven! Ezer! Dögöjjekmeg, a tudósok mondták!"
#22:
"A földönkívüli tárgy létezését nem zárnám ki."
Én sem zárom ki, csak azt, hogy ez valóban földönkívüli, nem ártana valamivel alátámasztani. Az, hogy "ez nemtommi, akkor ufó", nem valami erős érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!