A túl könnyű életkörülmények miatt a délen élő emberek átlagban kevésbé intelligensek, mint az északon élők?
2022. jún. 3. 21:26
41/43 anonim válasza:
Legyen tánc meg programok... kb ilyen szinten van a legtöbb fekete.
43/43 anonim válasza:
Az eszedbe se jutott, hogy egy 10 éves (vagy kisebb) már tudja, hogy pár IQ tesztes kérdésnél mit kell figyelni, mert nagyobb tesó, szülő vagy akárki ELMONDTA neki vagy csak egyszerűen olvasta a neten?
De most komolya, én 12-13 évesen már azzal szórakoztam, hogy neten random IQ teszteket töltöttem ki. Egyetemistaként meg csak úgy heccből megcsináltam a Mensás próba IQ tesztet 100+ pontra részegen.
Egy Afrikai meg még azt a szavat se hallotta, hogy "IQ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!