Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van olyan aki 75 IQuval...

Van olyan aki 75 IQuval egyetemre jár?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3%
Van. “Ruhatár-büfé” szakra, Havashoz médiaképzőbe. Meg szociológósnaj.
2022. febr. 21. 03:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én is szociológia szakra járok (szerény 120 feletti IQ-val), és nagy összegben mernék fogadni rá, hogy egy borderline szellemi fogyatékosnak esélye nem lenne egy félévnél tovább húzni az olyan tantárgyak mellett, mint a statisztika elmélet + gyakorlat, vagy a kvantitatív adatelemzés.
2022. febr. 21. 07:00
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

18 éves koromban a Mensa online teszt mutatott 86-ot! Élőben egy pályaválasztási tanácsadás pedig majdnem mindenből átlag alattinak, logikából normál alattinak mért.

Gimnáziumban éjt nappallá téve tanultam 3-as 4-es jegyekért.

Mondjuk a matekra ráfeküdtem, mert mindigis a reál érdekelt és egyik évben programozást is tanított magántanár. Így lehet, hogy valamelyest fejlesztettem magamat.

Elvégeztem egy reál szakot, igaz büfészak (pláne OTT, ahol végeztem), cserében szinte végig 4-es feletti átlaggal, jó ösztöndíjakkal és volt szabadidőm.

Most meg a proginfót végzem estin és 2 évet lehúztam már az IT-ban. Bár nem tudom, hogy bírni fogom-e az IT-t, első helyen nagyon sok segítség kellett, de a végefelé boldogultam (nem ezért váltottam!). A második hely ilyen káoszos volt, minden sprintben totál új dolgokat kellett megtanulnom, de nem kódolás terén, hanem új rendszereket, toolokat, devops és "rendszergazdai" feladatok terén is. Na ez nem ment, volt is szóváltásom az állandó lemaradásaimból.

Nem arra válaszoltam, hogy 75-ös IQ-val járhat-e valaki egyetemre, de talán valamennyire kielégítő. 😅

2022. febr. 21. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!