Az Új Nemzeti Kiválóság Programra egy személy csak egy pályázatot nyújthat be? Sehol nem találok az erre vonatkozó utalást. Be lehet adni több egyetemre is különböző témában?
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 23:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem megpróbálhatod, maximum elutasítják az egyiket.
2/6 anonim válasza:
Maximum az lehet probléma, hogy hallgatói/doktorjelölti/posztdoktori (attól függ, melyik változatot nyújtod be) jogviszonyban kell lenned a befogadó intézménnyel. Más egyelőre nem jut eszembe...
3/6 anonim válasza:
Illetve azt kihagytam, hogy teljes idejű nappali képzésen kell részt venni hallgatói pályázat esetén.
4/6 anonim válasza:
De az a legegyszerűbb, ha megkérdezed az intézményi NKP koordinátort. Ő tud biztos választ adni.
5/6 anonim válasza:
Találtam egy ilyen mondatot:
"Jelen Pályázati Felhívás keretében egy Pályázó egy pályázatot nyújthat be."
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. jún. 14. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!