Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van olyan aki 75 IQuval...

Van olyan aki 75 IQuval egyetemre jár?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Szinte kizárt.
2022. febr. 16. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Forrest Gump.
2022. febr. 16. 17:28
 3/13 Szirty ***** válasza:
57%
A konyhára moslékér?
2022. febr. 16. 18:56
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Takarítani.
2022. febr. 16. 19:30
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Simán, de valószínűleg hamar kibukik, vagy sokkal nehezebb neki. Bejutni be lehet néhány képzésre könnyen.
2022. febr. 16. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha anyuci-apuci képes volt a befolyásával/sok pénzével bejuttatni, akkor akár. Bár nem tudom, meddig lehetséges bent maradni így.
2022. febr. 16. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen évfolyamtársam, nem tudom mennyi volt az IQ-ja, enyhén ért.fogy volt (állítólag 85 körül, de ezt csak pletykából tudjuk, azt tudjuk, hogy volt valami papírja, amit lobogtatott, hogy ő akadályozott, ezért minden vizsgán külön eljárás volt, és nem lehetett neki írásbeli számonkérés, sem ZH sem írásbeli vizsga /ennek külön örültek a tanáraink/). Egy gyenge gimiből jött ahol apuka volt valami befolyásos ember, így megvoltak a pontjai.

Valahogy elvergődött az első félév végi vizsgákig, addig se volt egyszerű, de nekünk se, mert érezhetően igen lassan haladtunk sok mindennel. Tényleg látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, mi történik körülötte. Pl. az egyik tárgyból a tanár kérte, hogy a könyvet mindig vigyük magunkkal, persze nála nem volt, amikor a harmadik héten már előtte felhívtuk telefonon, (azért évfolyamtárs volt próbáltuk segíteni), hogy figyi még este tedd be a táskádba a könyvedet. Másnap óra elején büszkén mutatta mindenkinek: "hát most itt a könyvem!" A tanár arcát azóta se tudjuk elfelejteni. A lényeg elevickéltünk vele az első vizsgaidőszakig. Minden tanár betartotta a szabályokat, szóbeli, plusz idő meg minden. De így is sikerült a létező összes tárgyból megbuknia, így gyakorlatilag semmilyen előfeltételt nem teljesített a további tárgyakhoz. Aztán jött a második félév első napja és megjelent. Nagyjából még 2 hét volt, amíg sikerült felfognia (de ezt minden tanár, és az évfolyam próbálta elmagyarázni neki), hogy ez nem középiskola és, hogy félévkor megbukott nem folytathatja mert itt egymásra épülés és stb. van. Aztán következő év szeptemberében még láttuk egy pár alkalommal, utána eltűnt. Esélye nem volt elvégeznie.

Olyat azért láttunk, hogy valakinek durván félre mérték, és nem volt problémás, ezért szokták az ilyen alacsonynál ismételni a mérést, a fejlesztés közben, után. Mert ha valakinek ilyen alacsony az már ált.iskoláskorban kibukik és fejlesztésre kell járnia. És akkor a mérési hibák kiesnek. Ha meg később mérték, és más tűnete nincs akkor meg simán mérési hiba.

2022. febr. 17. 00:06
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Előző hozzászóló kommentjéhez érdekességképpen hozzáfűzném, hogy a 85-ös IQ tudomásom szerint még csak borderline retardációnak sem számít, simán csak átlagon alulinak (jelentős mértékben, de nem olyan szinten, hogy szellemi fogyatékosságnak lehessen minősíteni). Na most ha ennek az embernek ennyi nehézsége akadt, akkor egy 75-ös IQ-val bírónak el sem tudom képzelni, milyen lehet lehúzni egy félévet egy egyetemen. (Persze kérdés az is, hogy melyik intézményben, milyen szakon.)
2022. febr. 17. 00:49
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Káslernek doktorátusa is van kevesebbel is.
2022. febr. 18. 13:06
 10/13 anonim válasza:
100%
7-es nagyon sajnálom hogy a volt évfolyamtársadnak így ért véget az egyetem nagyon szomorúan olvastam gondolom apuka is túl elfogult volt a gyermekével szemben itt a baj hogy meg lehet tenni ezt hogy elrendezte neki hogy meglegyen a pontja és mivel nem végezte el az egyetemet idő és pénz is kárba ment.
2022. febr. 18. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!