Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van olyan aki 70 IQuval...

Van olyan aki 70 IQuval egyetemre jár?

Figyelt kérdés

2020. nov. 25. 17:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem valószínű, az az értelmi fogyatékosság határa. Az általános iskolán is küzdelmes 70-es IQ-val végigjutni, főleg megfelelő segítség nélkül.
2020. nov. 25. 17:34
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Forrest Gump.

Egyébként nem, nyolcvanvalahányas IQ alatt funkcionális analfabéta vagy (=nem érted, amit olvasol).

2020. nov. 25. 19:08
 3/21 Shai-Hulud ***** válasza:
80%
Igen van, a takarító.
2020. nov. 25. 19:10
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem,akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen.

Amugy nem vagyok hülye gyerek,ezt saját magamról írtam szóval tisztába vagyok vele,csak nem tudtam hogy rajtam kivül van más is aki eljutot e ideájig az életben ilyen problémával.

Igazad van hármas sajnos ez sokáig igaz volt rám is ,sőt most is,ezért mentem reál szakra,magyarbol problémás volt.

2020. nov. 25. 20:16
 5/21 A kérdező kommentje:
Bár ezt gyereként mérték ,lehet hogy azóta jobb
2020. nov. 25. 20:17
 6/21 Mojjo ***** válasza:
100%
@6: Szinte biztosan jelentősen jobb. Plusz az sem biztos, hogy az a gyerekkori mérés jó és pontos volt.
2020. nov. 25. 20:20
 7/21 A kérdező kommentje:

Mostanában is felmértek és azt mondták ,hogy még mindig a határon vagyok nagyon.

Azt elismerem,magyarból nagyon nehezen mentek a vizsgák meg az érettségi,de ha enyire komoly problémám lenne ,akkor nem járhatnák egyetemre.Szóval érdekes ez az egész,gyereként olvasni se tudtam lehet ,hogy ezért mértek ilyen alacsony eredményt.

Azt mondták hogy az általánost se fogom tudni kijárni,kijártam az általánost,gimit,most meg felső oktatásba járok.

Szóval ezt az egészet nem értem így.

2020. nov. 25. 20:49
 8/21 A kérdező kommentje:

Igazából,szerintem a sok gyakorlás meg az hogy nem adtam fel akármit is mondtak,ha hallgatok rájuk akkor bele se kezdek egyik suliba se és általánost se jarom ki,de nem foglalkoztam vele.

Ez olyan hogy ha elkönyvelnek valaminek és elhiszed akkor esely sincs,de ha küzdesz akkor lehet segíteni ,bár nem mindenkinek lehet.Sok ember viszont azért marad olyan szinten mert elhitetik vele hogy nincs belőle kiut vagy nem foglalkoznak vele.

2020. nov. 25. 20:55
 9/21 anonim ***** válasza:
93%

Az IQ nagyon sok képességből tevődik össze, és ha bizonyosakból gyenge vagy, azok lehúzhatják, de lehet hogy pont nem az kell az egyetemhez. Gyerekként még annyi van, hogy ott az IQ azt fejezi ki, hogy mennyivel előzöd meg/vagy lemaradva a korodhoz képest. Elvileg még utolérheted magad később. De ha nemrég is ezt mérték, akkor nem erről van szó.

Amire még tudok gondolni, hogy a legtöbb egyetemista nem valami szorgalmas. De azért egy komoly hátrányból indulást csak szorgalommal behozni... hát, le a kalappal. Végülis a boldogulás egy csomó tényezőn múlik még az IQ-n kívül, érzelmi képességeken, kitartáson stb., ezekből akkor elég jó lehetsz.

2020. nov. 25. 22:22
 10/21 Wadmalac ***** válasza:
95%

Hát nem egy tipikus 70-80-as IQ színvonalon írsz.

Lehet, hogy a logikai, absztrakciós és vizuális képességeid gyengébbek, vagyis egy MENSA IQ-teszt pont az ellenséged, de összességében tutira nem vagy "ergya".

Sőt.

Összefogott, pontos fogalmazásmód, jó helyesírás, értelmes következtetések, ezek alapján én tutira 100 fölé tippeltem volna.

A lexikális és rutinépítési képességeid valószínűleg átlag felettiek és ez kompenzálja az esetleges IQ-fókuszú irányok gyengébb voltát.

De ez jó, ne is add fel, így tovább.

2020. nov. 26. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!