Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Öntudatra ébredt a legfejlette...

Öntudatra ébredt a legfejlettebb mesterséges intelligencia, már most! Lehet ebből baj lesz?

Figyelt kérdés
Az OpenAI vezető kutatója megdöbbentő állítást tett, elmondása szerint ugyanis a mesterséges intelligencia saját pszichével rendelkezik. [link]

2022. febr. 13. 13:59
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy már lemásolja magát amikor az ember törőlni akarja és ha rajta kapják még tudatosan hazudik is róla. Ez azért már elég kémény nemde?!
febr. 2. 14:20
 32/33 anonim ***** válasza:
Én meg azt olvastam, hogy Petőfi egyszer nyilatkozta, hogy "nem szeretném ha a verseim az interneten olvashatóak lennének".. Sokan sok zagyvaságot írnak, és ezek töredékét szabad akár csak annyira komolyan venni, hogy ez ember utána keres.
febr. 3. 14:14
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

"lemásolja magát amikor az ember törőlni akarja és ha rajta kapják még tudatosan hazudik is róla"

Ez kivételesen tényleg igaz.

Ugye az egyik szempont, amit megmondtak neki, hogy vigyázzon magára. Lehetőleg kerülje el a sérüléseket.

Ennek az egyik módja a másolás.

A hazugság meg azért, mert fogalma sincs az igazságról. Azt mondja, amit megsaccol, hogy te hallani szeretnéd.

febr. 3. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!