Számszerűsítik, hogy hányan halnak bele a Covid-tól eltérő betegségek elhalasztott, visszautasított kezelése következtében?
Én Angliában élek és például szemészeti időpontot árpára 12 hónappal későbbre kaptam. Sima vérteszt eredmények 2 hónap múlva érkeztek be. Amikor érdeklődtem miért tart annyit, azt mondták azért mert a laborok a Coviddal kapcsolatos “dolgokat” részesítik előnyben.
Ez már nem selejtezése a beteg embereknek?
Ez már nem selejtezése a beteg embereknek?
Na végre kezditek már kapisgálni hogy mire is megy ki igazából ez a járványosdi :)
"Na végre kezditek már kapisgálni hogy mire is megy ki igazából ez a járványosdi :)"
Igen, az összes oltásellenes erre játszik.
2
Tudtommal kisebbségben vannak, sok országban erős kisebbségben, és hát nem hozta el a beígért csodát az oltás.
Most valószínűleg 10-20 évig elhúzzák ezt, szépen kiírtják a nemkívánatos elemeket, betegeket, időseket a visszautasított kezelések által.
Ha hagynák tombolni az Omikront sem lenne akkor a szociális és gazdasági, mentális egészségi kár mint ezzel a hosszú távú stratégiával.
Lelked rajta ha ilyen rendszerben akarod a gyerekeid nevelni.
6
Ti is belefáradtatok már a véget nem érő hullámokban, ijesztgetésekbe, korlátozásokba, légy őszinte!
Csak az egó nehezen viseli a hibák beismerését.
Mi megmondtuk már a legelején. Ti tagadtatok mindent.
A következő lépés az oltatlanok begyűjtése lesz.
"A következő lépés az oltatlanok begyűjtése lesz."
A próféta szóljon belőled!
"Csak az egó nehezen viseli a hibák beismerését."
Az elso ertelmes mondat a kerdezotol. Csodas onjellemzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!