A férfiak nagyban tehetnek a globális felmelegedésről?
I. Axióma: A vegánok étrend kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátásával jár, mivel ugyebár az állatok széndioxidot lélegeznek ki és fingorásznak és hát eleve az ő számukra is meg kell termelni a tápot.
II. Axióma: A vegánok általában nők.
A cikk következtetése: A férfiak étrendje klímakárosító.
Hát ez elég nyakatekert logika! Maradjunk annyiban, hogy a vegán étrend valóban környezetbarátabb. Tehát senki ne érezze magát attól többnek/kevesebbnek, hogy férfinak vagy nőnek született!
Más férfiak nevében nem tudok nyilatkozni, de én személy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél durvább legyen a felmelegedés, a klímaváltozás, a környezetszennyezés.
4200 köbcentis dízel terepjáróval járok.
Rohadt sok marhahúst zabálok.
Sokat repülök.
Tripla műanyag zacskóba csomagolom a zöldséget a boltban, és műanyag szatyrot veszek hozzá.
Minden hónapban lecserélem a ruhatáramat.
Minden alkalmat megragadok, hogy felszólaljak a szélerőművek, napelemek, elektromos autók, meg a többi ilyen hülyeség ellen.
Ja, és égetem a szemetet a kertben. Nem azért, mert nem telne a szemétszállítási díjra -hanem mert imádom tönkretenni a bolygót.
És nem, ez nem vicc.
Szia 2-es!
Adom a pacsit én is!
Vállalkozó vagyok, van több 4-5000 ccm kocsim, terepjáró,sportcoupe.
Mellé quad, cross motor.Addig míg a kínai meg indiai gyárak szűrők nélkül ontják a mérgező anyagokat kifelé a légkörbe, lexarom hogy magánemberként milyen viselkedést sugall a maistream média.
Otthon fával fűtök, kandallóban vagy egy épített cserépkályhával,majdnem 2 millió volt, a nappali középpontja.
nem azért csináltam, hogy csak dísznek legyen.
Biciklit, meg ilyen bizbasz elektromos autókat meghagyom a kisgyereknek akik még hisznek a mesékben.
Egyes rosszbeszédek szerint nincs is globális felmelegedés. Mostanában miért nem divat az ózonréteg vékonyodásáról beszélni? Megjavult?
És száz éves melegrekord megdőlésekor mi a konkluzio? Hát az, hogy száz éve is ugyan olyan meleg volt. Akkor milyen felmelegedésről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!