Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A férfiak nagyban tehetnek a...

A férfiak nagyban tehetnek a globális felmelegedésről?

Figyelt kérdés
Ez volt ma az irodában a téma, de nem jutottunk vele késő délutánra sem semmire. Mit gondolsz? [link]

2021. nov. 24. 18:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%

I. Axióma: A vegánok étrend kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátásával jár, mivel ugyebár az állatok széndioxidot lélegeznek ki és fingorásznak és hát eleve az ő számukra is meg kell termelni a tápot.

II. Axióma: A vegánok általában nők.

A cikk következtetése: A férfiak étrendje klímakárosító.

Hát ez elég nyakatekert logika! Maradjunk annyiban, hogy a vegán étrend valóban környezetbarátabb. Tehát senki ne érezze magát attól többnek/kevesebbnek, hogy férfinak vagy nőnek született!

2021. nov. 24. 19:20
 2/31 anonim ***** válasza:
33%

Más férfiak nevében nem tudok nyilatkozni, de én személy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél durvább legyen a felmelegedés, a klímaváltozás, a környezetszennyezés.

4200 köbcentis dízel terepjáróval járok.

Rohadt sok marhahúst zabálok.

Sokat repülök.

Tripla műanyag zacskóba csomagolom a zöldséget a boltban, és műanyag szatyrot veszek hozzá.

Minden hónapban lecserélem a ruhatáramat.

Minden alkalmat megragadok, hogy felszólaljak a szélerőművek, napelemek, elektromos autók, meg a többi ilyen hülyeség ellen.

Ja, és égetem a szemetet a kertben. Nem azért, mert nem telne a szemétszállítási díjra -hanem mert imádom tönkretenni a bolygót.

És nem, ez nem vicc.

2021. nov. 24. 19:22
 3/31 anonim ***** válasza:
74%
A nők is nagyban tehetnek róla. Gyakrabban porszívóznak és gyakrabban fürdenek.
2021. nov. 24. 19:35
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Pontosítsunk: A fehér, főleg európai, É-amerikai férfiak, ahogy a képen is látszik. Mindenért mi vagyunk a bűnösök, ha másként nem, valami furfangos áttételes módon, pl ha egy fehér rendőr nem nyírja ki floydot, a fekák nem gyújtották volna fel fél Amerikát. Mennyi légkörbe került CO2, nem beszélve a helyreállítás CO lábnyomával. Elmehetnek a búsba ezek az angol tudósok is. Véletlenül sem az esztelenül szaporodó Afrika-Ázsia a fő probléma. [link]
2021. nov. 24. 20:14
 5/31 anonim ***** válasza:
18%

Szia 2-es!

Adom a pacsit én is!

Vállalkozó vagyok, van több 4-5000 ccm kocsim, terepjáró,sportcoupe.

Mellé quad, cross motor.Addig míg a kínai meg indiai gyárak szűrők nélkül ontják a mérgező anyagokat kifelé a légkörbe, lexarom hogy magánemberként milyen viselkedést sugall a maistream média.

Otthon fával fűtök, kandallóban vagy egy épített cserépkályhával,majdnem 2 millió volt, a nappali középpontja.

nem azért csináltam, hogy csak dísznek legyen.

Biciklit, meg ilyen bizbasz elektromos autókat meghagyom a kisgyereknek akik még hisznek a mesékben.

2021. nov. 24. 20:22
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi értelme ilyen dolgok miatt egymásra mutogatni (mondom ezt nőként). Lehet, hogy a nyugati kultúrkörben a férfiak több húst esznek, de a nőknek pl. minden hónapban tampont vagy betétet kell használni, ami nem környezetbarát. A bolygót nem az fogja megmenteni, ha a nyugati férfiakat ráveszik a kevesebb hús fogyasztására.
2021. nov. 24. 20:23
 7/31 anonim ***** válasza:
17%

Egyes rosszbeszédek szerint nincs is globális felmelegedés. Mostanában miért nem divat az ózonréteg vékonyodásáról beszélni? Megjavult?

És száz éves melegrekord megdőlésekor mi a konkluzio? Hát az, hogy száz éve is ugyan olyan meleg volt. Akkor milyen felmelegedésről van szó?

2021. nov. 24. 22:15
 8/31 anonim ***** válasza:
8%
Én úgy tudom, elsősorban a pazarló jellegű férfias hobbik miatt billen a férfiak felé a mérleg.
2021. nov. 24. 23:42
 9/31 anonim ***** válasza:
38%
A nők sokkal környezetszennyezőbbek. Állandoan gyerekeket szülőgetnek, és a gyerek túlnépesedést okoz, és nagyobb az ökologiai lábnyoma, mint egy luxus terepjáronak.
2021. nov. 25. 01:46
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
Én nyáron megpróbáltam környezetkímélöen táplálkozni. Délben, mikor jó erös a napfény tátott szájjal kiálltam a Nappal szemben az udvarra, 10 perc után is ugyan olyan éhes voltam, konstatáltam, hogy fénnyel nem lehet jól lakni. Kénytelen voltam egyéb táplálékot fogyasztani. Ez van, sajnálom, és bocsánatért esedezem az emberiségnek, hogy puszta létezésemmel környezetkérosítanom kell.
2021. nov. 25. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!