Létezik olyan kutatás, ami a transzneműség és a depresszió ok-okozati kapcsolatát vizsgálja?
Aztán mit zavar téged ha indul egy szépségversenyen? Félsz, hogy elnyerő előled a koronát? Mert ezt már tényleg nem értem miért baj neked.
Ugye tudod, hogy a legtöbb transzról meg se mondanád, hogy az amíg nem látod az ID kártyáját?
#43:
Annál rosszabb utólag rájönni.
Miért is? :'D
Úgy se fogod leigazoltatni a versenyzőket. Meg mi közöd hozzá, hogy ki mit és hogyan csinál amíg téged nem okoz kárt/bajt neked a tetteivel?
#45:
Okoz kárt, mert rosszul vagyok tőle.
Az nem károkozás, hogy a te ízlésednek hánytató. :)
#47:
Akkor az se károkozás, ha valaki azt mondja a transzokra nyilvánosan, hogy mondjuk visszataszítóak, ugye? Persze tudom, hogy a valóságban ez nem így működik, mert ezért tönkreteszik az illetőt. A liberális világrend úgy működik, hogy vannak a kiválasztott kisebbségek, akik többletjogokkal rendelkeznek, a többieknek meg joga van kussolni vagy helyeselni.
Még milyen többletjogok? :'D
Az neked többlet, hogy valaki úgy élhet ahogy neki kényelmes, mondjuk meleg a pasijával, leszbikus a nőjével, transz olyan neműként aki valójában. És ehhez félve bujkálniuk se kell. Jaj de nagy többletjogok ezek amik a nem-transz heteróknak is megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!