Mit szólhatnak most a fideszes vének, hogy a német parlamentben transznemű képviselő is van már?
Figyelt kérdés
Ti is örültök neki, hogy ennyire színes a paletta?2021. szept. 27. 14:19
1/23 anonim válasza:
Nyugi, az ellenzéki véneknek ettől ugyanúgy forog a gyomra (kivéve talán a Momentumot, bár én Fegyőrt a végtelenségig kétszínűnek tartom), mint a fideszeseknek, csak mivel nekik a szavazóbázisuk egyik rétegét képviselik, jó pofit kell vágni. Ha nem fogor a kamera, ott is csak gúny és vicc tárgyai az ilyen emberek.
3/23 anonim válasza:
Pont nem érdekel a magánélete, a lényeg, hogy jó kezdeményezései, javaslatai legyenek, jó döntéseket hozzon.
Na és ahhoz mit szól a fidesz, hogy a szociáldemokraták nyertek Németországban. :D És a kommunisták nyerték a graz-i helyi választást. :D Hát igen. A nyugati világ tolódik balra.
4/23 anonim válasza:
Hitler forog a nem létező sírjában. De még Kohl is.
5/23 anonim válasza:
#3."Hát igen. A nyugati világ tolódik balra."
Lesz ebből még szívás, nekünk annyi a feladatunk, hogy ne hagyjuk, hogy minket is magukkal rántsanak.
6/23 anonim válasza:
Halálra röhögném magam minden nap, ha egy Markus Gassener-féle rémség ülne mellettem a melóban. Mintha Mucsi lenne parókában. :D
7/23 anonim válasza:
De azért a nevét jól megkegyezted.
És egyébként ez kit érdekel?
8/23 anonim válasza:
Szerintem nem háborodnak fel, inkább a hasukat fogják a nevetéstől. Roppant szórakoztató, irigylem azokat, akik nap, mint nap látják xD
10/23 anonim válasza:
Inkább szánalmasan röhejes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!