Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólhatnak most a fideszes...

Mit szólhatnak most a fideszes vének, hogy a német parlamentben transznemű képviselő is van már?

Figyelt kérdés
Ti is örültök neki, hogy ennyire színes a paletta?

2021. szept. 27. 14:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%
Én azt hittem a Fidesz "női" képviselői is ilyenek.
2021. szept. 27. 15:00
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
Hahaha, 11-es vicces ez úgy, hogy a ti oldalatokon olyan "nőies" nők foglalnak helyet, mint Dobrev, Szabó, Gurmai, vagy éppen Donáth XD Több nőiesség van egy tál kutyatápban, mint bennük.
2021. szept. 27. 15:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Schmitt Mariabol arad a noiesseg ahogy ide-oda nez. XD Csak jol vigyazz, mert sosem tudhatod kire nez a banya. :D
2021. szept. 27. 15:16
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, még neki sincs a nyomában egyik felsorolt nő sem, a többiről nem is beszélve :D Egyedül aki értékelhető valódi nőként nálatok, az Demeter, a Fideszben meg azért vannak 10/10-es nők ;)
2021. szept. 27. 16:10
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Mondjuk nekem Vadai a kedvencem

2021. szept. 27. 16:11
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező

Tudod te miért választanak az emberek képviselőket, Hogy helyettük gyakorolják azon jogaikat amivel törvényeket hozhatnak és az ország életéről dönthetnek.

Szerinted ilyenkor fontos az hogy az illető képviselő kivel bújik ágyban, miképpen éli a magánéletét, milyen ruhát hord vagy éppen rúzsozza-e a száját? Hogy szép-e vagy csúnya?

Szerintem az fontos hogy miről mit gondol, hogy tud-e normálisan gondolkodni egyáltalán, milyen elvei vannak, milyen értékeket képvisel.

Az, hogy egy képviselőnél az az elsődleges, hogy transz és nem az hogy milyen párt tagja, hányan szavazták meg, mik az elvei, az igen-igen szánalmas. Ahogy egy szegénységi bizonyítványt állít ki azokról a szavazókról is akik őt emiatt szavazták be a parlamentbe.

Ez az ember még azt az egyszerű dolgot sem képes eldönteni, hogy férfi-e vagy nő, de te annak örülsz hogy a kezébe adták a döntést a németek a saját életükről.

Mi lesz a következő? Majd az orvosnál sem az fog számítani hogy milyen módon végezte el az egyetemet, majd azt a sebészt választod aki transz? Hogy levágja amit nem kellett volna az mellékes, ugye?

2021. szept. 27. 16:17
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
16! Ez tök érdekes, teljesen jól levezeted, hogy miért nem fontos, hogy transznemű egy képviselő vagy sem, majd magadnak ellentmondva jössz azzal, hogy "még azt az egyszerű dolgot sem képes eldönteni, hogy férfi-e vagy nő," de képes, pont hogy azt döntötte el. Meg amúgy is a nemének mi köze van a képviselői munkájához, ahogy ezt tök jól le is vezeted?
2021. szept. 27. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:
20%
Engem inkább az érdekelne, hogy a DK-s vének mit szólnak.
2021. szept. 27. 17:03
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

Kit érdekel kicsoda-micsoda, hogy néz ki ha jó szakember.

Nincs építőiparos, ha egy nem túl fess hidegburkoló 100 ad milliméter pontosan kicsempézi a házad akkor a kinézetével fogsz foglalkozni?

2021. szept. 27. 17:21
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem az a fontos (de hogy a kérdésre is válaszoljak: valószínűleg szórakoztatónak tartják), hanem, hogy a német emberek mennyire érzik magukat megalázva emiatt? Mert minden okuk megvan rá. Még csak nem is olyan transz emberről beszélünk, aki szalonképesen néz ki, és ha nő akart lenni, akkor legalább kultúráltan összerakta magát, hanem pont olyan, amivel ijesztegetni szoktak, olyan az a képviselői, mint egy bohózat, mintha a saját fajtáját csúfolná ki. A rossszlányok transzi részlegén normálisabban, elitebben össze vannak rakva a prostik. Szerintem ez egy hatalmas trollkodás, hogy pont ilyet ültettek oda.
2021. szept. 27. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!