Ha a jégsapkák elolvadnak, akkor lehet arra számítani, hogy még "jópár" covid szerű/hatású vírusok is kiolvadhatnak, és megint ilyen állapotok (karantén stb) lesznek? Esetleg több vírus "kombinációjából" egy nagyobb világjárvány előfordulhat?
"Semmi másról nem szólt az egész, csak arról, hogy neked nem tetszik, hogy nem azt írtam, hogy pl. a malária is megjelenhet, hanem nem tettem feltételes módba."
Mivel ebben a kérdésben tudományos szempontból sincs egyetértés, ezért igen, nem tetszik. Ha úgy tetszik, hívd szőrözésnek. (Amúgy nem csak én hívtam fel erre a figyelmed.)
"Azt írtam, délebbről fognak fertőzések érkezni. Pl. a malária is LEHET ilyen."
Nem azt írtad, hogy lehet.
"A malária nem feltétlenül jó példa, de melegebb területek betegségeinek sarkok felé húzódása tényeg valósíznű.
És totál el is fogadtam volna.
Ennyi.
Szóval?"
Szóval? Én mindig a konkrét állításaidra reagáltam. Szóval nem nagyon érted a problémám. Ha a fenti elég lett volna, akkor miért nem írtál ennyit?
"Tehát alapvetően a lényegben egyetértünk, nem? :D"
Ha az a lényeg, hogy új betegségek megjelenhetnek a felmelegedés miatt, akkor abban igen.
"Ha a fenti elég lett volna, akkor miért nem írtál ennyit?"
Légyszíves ne.
Ennyit írtam.
Csak nem tettem feltételes módba a maláriát. Ennyi.
"Ha az a lényeg, hogy új betegségek megjelenhetnek a felmelegedés miatt, akkor abban igen."
Sosem. Volt. Más. A .Lényeg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!