Mi az AI legnagyobb hiányossága?

Ne az enyémet magyarázd meg. A sajátodat.

De hogy egészen konkrét legyek: mit kell ahhoz beleprogramozni a hűtőszekrénybe, hogy ugyanúgy megélje a saját életét, ahogyan te a tiédet?

41
Lásd 11 válasz mégegyszer.
42
Most meg fogsz lepodni de hogy ugyan azt érezze ugyan azt kell leprogramozni, csak más lesz a kiszolgáló egység.

És itt beszélünk el egymást mellett.
Mert ezzel azt állítod, ha leprogramozzák, hogy "érezzen", akkor érezni is fog. Szerintem pedig csak szimulálja mindezt, és erre utaló választ ad vissza.
Ez olyan, mintha a Tamagocsiról annak idején azt hittem volna, hogy él, mert "szól, hogy játszani szeretne", meg "kakilt".

44
Még mindig nem választál hogy mitöl lesz valami szimulált vagy mitől nem.

Csak oldalakat írtam róla, ezek szerint hiába.

46
Oldalakon keresztül ismételgetted hogy szerinted igy van. Ennek valoban nincs sok értelme.

Ha bármelyik felvetésemre reagáltál volna érdemben, kialakulhatott volna egy diskurzus róla.

-A 11 válasz nem az enyém.
-A tudományban annak kell bizonyitani aki állit valamit. It pedig te állitod hogy az ember nem lemásolható, bármilyen indoklás nélkül.
-Mint már többször leírtam... Az állitásoddal kapcsolatban nem tudok válaszolni, mivel nem ismerek semmit ami erre utalna. Pontosan erre várom a válaszod hogy mitől lesz valami szimulált valami meg nem???? De eddig csak fárasztoan tereled a témát, majd ugyan ezt kérdezed tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!