Szerintetek lesz még valaha igazi havas Karácsony vagy legalábbis tél?
Figyelt kérdés
Olyan rég volt mikor igazi télies idők voltak itt Budapesten. Mostani havak szinte alig maradnak meg, másnapra elolvad. Tavaly is épp hogy karácsony másnapján havazott nagyon keveset de ennyi. Utoljára szerintem gyerekként éltem át igazi telet mikor vastagon állt a hó és ropogott a talp alatt meg lehetett rajta szánkózni. Manapság miért nincs akkora hó? Volt hogy egész évben semmi hó nem volt sőt kemény hideg se. Szerintetek lesz még valaha igazi kemény mínuszos tél vastag hóval? Annyira vágyom már erre megint. Kinek hiányzik még ez a tél?2021. jan. 9. 01:24
21/22 A kérdező kommentje:
mostanra majdnem elolvadt :(
pedig 7kor még minden havas volt...ennyit a télről.
minta tavasz lenne szinte
2021. jan. 13. 11:35
22/22 A kérdező kommentje:
na ma leesett az igazi hó
megis maradt :D.
olyan szép a táj
"nekem így szebb" XD
2021. jan. 14. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!