Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek lesz még valaha...

Szerintetek lesz még valaha igazi havas Karácsony vagy legalábbis tél?

Figyelt kérdés
Olyan rég volt mikor igazi télies idők voltak itt Budapesten. Mostani havak szinte alig maradnak meg, másnapra elolvad. Tavaly is épp hogy karácsony másnapján havazott nagyon keveset de ennyi. Utoljára szerintem gyerekként éltem át igazi telet mikor vastagon állt a hó és ropogott a talp alatt meg lehetett rajta szánkózni. Manapság miért nincs akkora hó? Volt hogy egész évben semmi hó nem volt sőt kemény hideg se. Szerintetek lesz még valaha igazi kemény mínuszos tél vastag hóval? Annyira vágyom már erre megint. Kinek hiányzik még ez a tél?

2021. jan. 9. 01:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
7.meg hova tennéd te akkor? :D...
2021. jan. 9. 16:54
 12/22 A kérdező kommentje:
7-meg komolyan ez a legnagyobb gonod hogy a kérdező egy természetről szóló kérdést betesz természettudományokhoz? mikor korábban is voltak itt ilyen kérdések és ezért tettem ide én is? mellesleg másik kategóriákban nem láttam természet témakört...de látom a kérdésre nem tudtál válaszolni inkább okoskodni ezért kár volt ide jönnöD :D...
2021. jan. 9. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Majd ha megleszel nyáron a 3000 Wattos légkondi nélkül, akkor talán van esély, hogy újra legyen normális tél.
2021. jan. 9. 21:05
 14/22 A kérdező kommentje:

13.megvoltunk eddig minden télen sosme fáztunk...

még mikor vastag hó volt akkor sem....nem értem a logikád

2021. jan. 9. 21:35
 15/22 anonim ***** válasza:
21%
Látod, ezért nincs tél, mert sok a hozzád hasonló fogyatékos, aki nem érti a világ működését.
2021. jan. 9. 22:48
 16/22 A kérdező kommentje:

15.miért lennék most fogyatékos? :D

na jó inkább ne figyelgesd a kérédsem...

inkább te vagy az...kuss

2021. jan. 9. 23:33
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
Remélem nem lesz. Régen is utáltam. Lapátolás, seprés. Tiszta latyak minden. Ráadásul általában már pár centi havazástól is megbénult a közlekedés.
2021. jan. 10. 19:04
 18/22 A kérdező kommentje:

télen ponthogy mindenki melegben szeret lenni, meleg lakásban futéssel ami a kinti hőmérsékletet nem hiszem hogy befolyásolja XD

mert kiskoromban is fütöttünk ezerrel de ugyanugy volt vastag hó ami a térdig ért annó szóval inkább te vagy a fogyi...ilyen gondolkodás módot istene,

2021. jan. 10. 19:20
 19/22 A kérdező kommentje:

na nem hiszem el ma kezdett el végre havazni!

és ez a nagy szemű hó hullik egy ideje.

nagyon szép :D

2021. jan. 13. 02:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Nálunk Budán csak egy kis porhó esett, de holnapra többet ígérnek.

Azért egy igazi tél mutasson már egy kis havat is. Egy szép hóesés, jó hangulatot ad nekem.

Bár én is azt mondom: essen mindenhol mindenhova, csak a járdákra, utakra ne! :D

2021. jan. 13. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!