Szerintetek lesz még valaha igazi havas Karácsony vagy legalábbis tél?
1.ez most komoly??
már bocs de azért mert hajléktalanok attól még más kívánat és vágyhat igazi télre...nem így szebb a karácsony...nekem a karácsony az az igazi mikor télies idő van, vastagon van a hóréteg, szánkóznak a gyerekek ami már rég nincs. amúgy lesz*roma hajléktalanokat, annyira nem érdekelnek, főleg hogy miattuk büdösek az utcák, pisifoltosak stb...ettől sokkal szebb látvány a havas utcák mint a saját mocskában fetrengő félig letolt nadrágban hajlélktalan...
Én már feladtam. Gyerekként természetes volt telente a hó, több centi/nap, több napig, szánkózás, hógolyózás. Ezek még létező fogalmak itt Bp-n? Lassan országosan se. Hólapátot nem tudom hány éve nem kellett elővenni, szerintem már elbomlott magától.
Most néztem omsz magyaroszági települések előrejelzést, jövő hétre minden jelzett városra ad legalább látvány hózáport/hava..sesőt, kivéve a fővárost, ide semmi csapadék - de minek is, úgyis eső lenne.
Ez mennyiben tudományos kérdés?
Esetleg abból az aspektusból vizsgálható, hogy a kedves kérdezőt mi viszi rá újra és újra az ilyen típusú időjárással kapcsolatos kérdések kiírására.
remélem szintén.
annyira hiányzik az a tipikus havas tél időszak mikor minden szürke, ablakokban vilagitos díszek, vatagon áll a hó, lehet hóembert építeni, hógolyózni, mai gyerekek kimaradnak ebből :(. Meg emlékszem mindig fotóztam a tájat, utcákat régen mert olyan szép sima hó állt ott, frissen és olyan szép volt. sajnos évek óta alig esik valami de miert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!