Milyen alapon állítják a tudósok, hogy a Föld gömbölyű?
Én ugyan nem, te arcoskodtál, hogy megoldasz bármilyen feladatot, aztán sikerült rekord sebességgel egy rossz megoldást adnod. (Persze végülis mondhatjuk, hogy a rossz megoldás is megoldás...)
Amúgy mitötrént, letiltották az előző fiókodat? :D
Sajnos megint sikerült hazudnod egy jót. Egyetlen kérdésedet és hozzászóládosdat sem jelentettem (pedig bőven volt indokolt). De ha továbbra sem szállsz le rólam, akkor fogom.
Ez igaz. De akkor adnak részpontokat, ha van levezetés, amit ugye te nem adtál. Na arra akkor sem adnak pontot matekversenyen, ha egyébként jó a válasz.
Amúgy valóban nem adtam megoldást, nem is tudok (nem is állítottam ilyet). De én kicsivel is beérem: legalább a te válaszodról le tudtam vezetni, hogy hibás (amit ugye nekde nem nagyon sikerült belátnod).
Ez még mindig az “annak van igaza aki hamarább válaszol” kérdés, ugye? Ez gondolom a stréber verziója az “annak van igaza aki nagyobbat üt”-nek.
Kérdező én sem jelentettelek de azért illene elgondolkodni ,hogy mi kell ahoz ,hogy töröljék a profilod, lásd: sok más náladnál rosszabb trollt sem törölnek, téged mégis.
Nem mindegy? Úgyis újra regisztrálok ha kitörölnek. Amúgy pedig én vagyok az egyetlen itt, aki tudományos érveket hoz az állítása mellett, míg ti csak vagdalkoztok.
Ez sajnos nem igaz.
XD XD XD XD XD XD XD XD XD
Na jól van, további jó szórkazoást.
Például zöld keretben fent a kérdésnél. Továbbra sincs semmilyen tudományos alapja, hogy a matematikai távolság fogalom és a mi távolságelképzelésünk közé egyenlőségjelet tegyünk. Ezáltal tulajdonképpen arra mondhatják a fizikusok, hogy gömb, amire akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!