Evolúciós tekintetben a nők feladata blokkolni a hibás gének továbbörökítését?
Oké, akkor szenvedj. Anyukád erről mit gondol? Megosztottad vele már a felvetésed, hogy nem végezte jól a feladatát és továbbörökített hibás géneket?
Amúgy a nőknek is lehetnek "hibás" génjeik. Hiába "alfa" a férfi, a nő "hibás" génje lesz a domináns vagy a sejtosztódás úgy osztotta le a lapokat és a nő "hibás" génjei fejeződnek ki. Mert gondolom hiba alatt azt érted, hogy egy lúzer vagy, aki nem kell senkinek. Hát ilyenből van sok. Gondolkodj el azon, hogy min lehetne változtatni.
Evolúciós tekintetben a nő feladata kihordani, megszülni majd felnevelni a gyereket - ezért aztán gondosabban válogat, mint a férfi.
Abban igazad van, hogy a nők, ha választani lehetne, kizárólag a férfiak max. 10%-ával ismerkednének.
De ha ezek már foglaltak, akkor ők is lejjebb adják.
Az a gond, hogy a tv-ben a filmsztár nem látszik foglaltnak, és ugyanúgy az internetes "celeb" sem. Vagy legalábbis elérhetőnek látszanak.
Erre találj ki valamit, ha nőt akarsz látni fél méternél közelebbről.
Tetszik, hogy aki nem ért vele egyet, az rögtön nő lesz és elfogult:D
Nem, kedveském, nem vagyok nő...
Mind a nők, mind a férfiak a másik nem "legjobbjaival" párosodnának legszívesebben. De ha ők már foglaltak, kénytelenek lejjebb adni. Ez mindkét nemre igaz.
Nem, ez csak a nőkre igaz.
A férfiak inkább sok nővel párosodnának. Persze előbb a jobbakkal.
(Én sem egy elfogult nő vagyok)
Általában akik a GyK-n osszák az észt arról ,hogy “a nők csak gazdag és/ vagy ultrajóképű pasikkal állnak szóba” azok nem egyik napról másikra váltogattják a partnereiket hanem még életükben nem láttak nőt, nemhogy bármi kapcsolatuk lett volna. Rendszerint a topmodel alkatúakkal próbálkoznak nyilván 0 sikerrel. Ezért itt kezdik el ecsetelgetni ,hogy így meg úgy genetika meg pénz. Közben pedig van egy visszataszító, utálkozós, “másrakenős”, általánosítós személységük de az eszükbe sem jut ,hogy esetleg bennük van a hiba (és nem genetikai hibákra gondolok). Persze ha rád ilyesmi nem igaz akkor ne vedd magadra.
Nem tudom a te környékeden milyenek az emberek. Nálunk fele (meg úgy kb mindenhol) egyáltalán nem csak “alfahímekkel” dugnak a nők. Sokszor egy-egy csinos nőnek meglepően nem “jóképű alfahím” párja van, aztán mégis együtt vannak, szeretik egymást még ha nem is vállalnak gyereket. Mert van ilyen, sőt, manapság a tehetősebbek alig vagy egyáltalán nem vállalnak gyereket. Akkor meg minek ez a nagy “alfahímezés” ha nem lesz gyereke de a szomszéd foghiányos munkanélküli Gázsinak meg van vagy 10.
28
Minden pasi olyan nőnél próbálkozik aki tetszik neki. Mert te nem ugyanezt teszed pasikkal? Te sem jönnél össze neked nem tetsző pasival, úgyhogy hagyjuk a képmutatást!
“Minden pasi olyan nőnél próbálkozik aki tetszik neki.”
És ez fordítva is igaz. De a “tetszik” viszonylag relatív, és sok esetben nem egyenlő a filmekből ismeretes “alfahímekkel” meg “bombanőkkel”.
“Mert te nem ugyanezt teszed pasikkal? Te sem jönnél össze neked nem tetsző pasival, úgyhogy hagyjuk a képmutatást!”
Persze ,hogy nem jönnék össze egy csúnya pasival, de még széppel sem mert hetero férfi vagyok. Na, csak elfogult nőként kezelsz mert nem azt írtam amit hallani akarsz.
Nyilván nőkből olyanokat keresek akik tetszenek, mert mit kezzek azzal aki nem tetszik ? Ő majd tetszik másnak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!