Attól, hogy nem használok mobiltelefont, még nem csökken le az 5G rám gyakorolt veszélye, ugye?
"ha valamelyik telefonszolgáltató birtokába jutna, hogy az egészségre mérsékelten, de ártalmas, akkor mindent megtenne, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra."
Nem gondolkodó összeesküvéselmélet fanatikusok lehet hogy bevesznek ilyesmit, de a valóságban semmi realitása nincs egy ilyen elképzelésnek.
Ha egy termék ártalmas az egészségre, az előbb-utóbb elég látványosan ki fog tudódni. A cég pedig aki ezt a terméket tudatosan beadta az embereknek, végleg lehúzhatja a rolót.
A VW nem adott ki olyan autót ami direkt ártalmas az egészségre. Csak sumákoltak és próbálták jobb színben feltüntetni az autójuk emisszióját mint a valós adatok.
A felelős főnök urat mellesleg 7 évre lecsukták, és komoly pénzbírságot is kaptak.
"A VW nem adott ki olyan autót ami direkt ártalmas az egészségre."
Nem tudom ezt a mondatot hogy gondoltad. Szerinted én azzal vádolom a Volkswagent, hogy szándékosan megnövelte a kibocsátást, hogy csak azért is rossz legyen az embereknek?
Nem, ezt természetesen nem gondolom. A Volkswagen autói határértéken felüli kibocsátással rendelkeznek, ami törvényellenes. Törvényellenesebb, mint az 5G káros hatásainak eltitkolása, merthogy abban semmilyen törvényellenes nincs.
És csak egy villamosmérnököt ítéltek el, aki irányította a csalószoftver fejlesztését, semmilyen magasabb rangú vezetőt nem.
"Szerinted én azzal vádolom a Volkswagent, hogy szándékosan megnövelte a kibocsátást, hogy csak azért is rossz legyen az embereknek?"
Igen, a válaszaid alapján pontosan ilyesmiben szeretnél gondolkodni, csak hogy retteghess a gonosz 5G-től. Bár hogy ez neked miért jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!