Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Attól, hogy nem használok...

Attól, hogy nem használok mobiltelefont, még nem csökken le az 5G rám gyakorolt veszélye, ugye?

Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

"Tehát valahol valakik az 50-es években elkövettek egy bűncselekményt"

Nem, éppenhogy nem követtek el bűncselekményt. Már akkoriban is (ahogy most is) teljesen legális volt piacra dobni gyógyszereket alapos kutatás nélkül. És mivel a gyógyszergyártók ki is használják ezt a saját gazdagodásuk érdekében, ezért szerintem a gyógyszergyártók kollektív elítélése teljesen elfogadható. A mobilszolgáltatók meg kéz a kézben járnak a gyógyszergyártókkal.

2020. aug. 10. 23:46
 22/79 A kérdező kommentje:

"De ha ez kérdésként merül fel, akkor felesleges is lenne belemenni a részletekbe."

Azt hittem különb vagy Wadmalacnál, de nem. Ha valamit megkérdezek, azt magyarázni is felesleges, hiszen abból, hogy megkérdeztem automatikusan következik, hogy érteni se fogom. Roppant logikus.

A tudományos levezetésre meg azért nem reagálok, mert nem értek hozzá. De azt tudom, hogy az ötvenes években ugyanígy megmagyaráztad volna "tudományosan", hogy a Contergan miért nem káros. Hiszen a tudósok is megtették és az volt a tudományosan elfogadott álláspont, hogy a királis molekuláknak ugyanaz a hatásuk.

2020. aug. 11. 00:04
 23/79 anonim ***** válasza:

Azért az elég béna kifogás, hogy volt már olyan tudós aki valamiben tévedett, akkor ebben meg a teljes tudományos közösség téved, 'merénaszontam'!

Ha valaki bizonyítja, hogy káros, onnantól úgy lesz számontartva. De "mert csak" alapon semmit nem fognak a te kedvedért károsként kezelni, ha egyszer semmi nem utal rá, hogy az.

2020. aug. 11. 00:53
 24/79 A kérdező kommentje:
Ja, inkább adjuk be terhes nőknek, mert semmi nem utal rá, hogy káros.
2020. aug. 11. 00:55
 25/79 bollocks ***** válasza:
Hogyan akarod beadni az 5G-t terhes nőknek? Nem értem.
2020. aug. 11. 00:58
 26/79 A kérdező kommentje:
Intravénásan.
2020. aug. 11. 01:02
 27/79 anonim ***** válasza:

Továbbra is a thalidomidon pörög, mert ugye az 5G ellen nincs egy érve sem, szóval maradt neki ez a kamu vádaskodás.

Mint valami elkényeztetett hisztis liba aki elbukott egy vitát, és hogy övé lehessen az utolsó szó, a szemedre veti hogy 15 éve valami teljesen más témában akkor is tévedtél...

2020. aug. 11. 01:02
 28/79 A kérdező kommentje:
Mert a tudományos világ csak ebben tévedett? Sorra halmozzák a tévedésüket.
2020. aug. 11. 01:04
 29/79 anonim ***** válasza:

Szóval ha valami csak 99,9%-ban pontos, akkor megbízhatatlan vacak, pfujj...

De a konteós szennylapok amik 0,1%-ban néha el is találnak valamit, azoknak nyeljük a szavait gondolkodás nélkül, mert legalább azt mondja amit hallani akarok. Zseniális logika...

2020. aug. 11. 01:07
 30/79 A kérdező kommentje:
Nem, inkább azt mondom, hogy ha nem a pénz lenne az egyetlen szempont a műszaki/gyógyszerészeti fejlesztésekben, akkor el lehetne kerülni a tévedéseket. Jelenleg az 5G kifejlesztését 90%-ban a pénz irányítja és akár hiszed, akár nem, ha valamelyik telefonszolgáltató birtokába jutna, hogy az egészségre mérsékelten, de ártalmas, akkor mindent megtenne, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra.
2020. aug. 11. 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!