Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nem is tudnánk a koronavírusró...

Nem is tudnánk a koronavírusról, ha Kína el nem mondja?

Figyelt kérdés

Irónikus, hogy én még januárban azon rettegtem mi lesz, ha hamarosan bejön a vírus az öreg kontinensre illetve mi van, ha már itt is van. Miközben már novemberben jelen volt...😆

Nagyon sokat szidják Kínát, miközben lehet nem is tudnánk a vírusról, ha el sem mondják? Utólagos teszteken már októberi, novemberi betegeken kimutatták a koronát. Már akkor jelen volt európában és eljutott mindenhova. A betegeket influenzásként kezelték. Vajon, ha Kína nem mondja el, hogy ez egy új koronavírus, akkor fel sem tűnik? Én is voltam ilyen tünetekkel beteg még februárban. Nem is voltam náthás 2 éve. Éreztem, hogy ez nem egy hétköznapi flu, de sok C,D vitaminnal meleg porokkal pár napig kifeküdtem és kész

Ma olyan nyilatkozatok lennének, hogy a mediterrán országokban kemény volt az idei influenza. Közép-európai többi részén meg sem éreztük. Nálunk 2 hónap alatt 300-an hunytak el (idős, betegek) ebből senki sem gondolna egy influenzánál erősebb koronavírusra. Simán korlátozó intézkedések nélkül neo citránon átvészeltük volna?

2020. máj. 10. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim válasza:
Basszus.... na mostmár, szerintem, úgy rájöttek volna az emberek....
2021. jún. 17. 11:27
 62/65 EagleHUN ***** válasza:

Ebben a riportban (egy kis részében) van róla szó hogy Frei Tamás hogy gondolja (és amúgy könyvet is ír róla) Kína és a vírus viszonylatait.

https://www.youtube.com/watch?v=iRgAMmB1mKU

A lényege kb az hogy véletlenül szabadult ki a vírus a laborból ám ezután szándékosan engedték rá a világra. Vagyis szándékosan nem akadályozta Kína hogy kijusson mindenhova.

Ez is csak egy vélemény, mint ahogy az eddigi ide írtak is.

Csak érdekes gondoltam érdemes megnéznetek.

2021. jún. 28. 00:04
 63/65 A kérdező kommentje:

Valóban nem is tudnánk a koronavírusról, ha Kína ezt nem mondja el?

Azt mondanánk, mint 2019 telén, hogy erős volt az idei influenza és ennyi volt?

Ne feledd már 2019 évelején itt volt európában a covid

2021. júl. 24. 15:19
 64/65 anonim ***** válasza:
Miért van ez a kérdés még mindig a tudományokban?
2021. júl. 24. 15:44
 65/65 sadam87 ***** válasza:
100%

"Valóban nem is tudnánk a koronavírusról, ha Kína ezt nem mondja el?"

De, tudtunk volna, ahogy már sokan sokszor leírtuk, annak ellenre tudunk a vírusról, hogy Kína nem akarta elmondani.

"Azt mondanánk, mint 2019 telén, hogy erős volt az idei influenza és ennyi volt?"

Nem, nem mondanánk azt.

"Ne feledd már 2019 évelején itt volt európában a covid"

Ez az állítást a jelen tudásunk szerint hamis (de hát ezt is leírtuk sokszor...).

Attól még, hogy néhány havonta újra felteszed ezt a kamu kérdést, nem lesz valami csodálatos módon igen rá a válasz.

2021. júl. 25. 16:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!