Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nem is tudnánk a koronavírusró...

Nem is tudnánk a koronavírusról, ha Kína el nem mondja?

Figyelt kérdés

Irónikus, hogy én még januárban azon rettegtem mi lesz, ha hamarosan bejön a vírus az öreg kontinensre illetve mi van, ha már itt is van. Miközben már novemberben jelen volt...😆

Nagyon sokat szidják Kínát, miközben lehet nem is tudnánk a vírusról, ha el sem mondják? Utólagos teszteken már októberi, novemberi betegeken kimutatták a koronát. Már akkor jelen volt európában és eljutott mindenhova. A betegeket influenzásként kezelték. Vajon, ha Kína nem mondja el, hogy ez egy új koronavírus, akkor fel sem tűnik? Én is voltam ilyen tünetekkel beteg még februárban. Nem is voltam náthás 2 éve. Éreztem, hogy ez nem egy hétköznapi flu, de sok C,D vitaminnal meleg porokkal pár napig kifeküdtem és kész

Ma olyan nyilatkozatok lennének, hogy a mediterrán országokban kemény volt az idei influenza. Közép-európai többi részén meg sem éreztük. Nálunk 2 hónap alatt 300-an hunytak el (idős, betegek) ebből senki sem gondolna egy influenzánál erősebb koronavírusra. Simán korlátozó intézkedések nélkül neo citránon átvészeltük volna?

2020. máj. 10. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
71%
Feltűnt, mivel kutatjuk, és az is, hogy te nem ertesz a témához, nem is értem, így minek szólsz hozzá? A következő gondolat az lesz, hogy azért van minimális megbetegedés, mert kötelező hordani a maszkot, igaz?
2020. aug. 17. 18:10
 42/65 EagleHUN ***** válasza:
53%

"Nem tudom, feltűnt-e, hogy az új koronavírusról bő fél éve tudjuk, hogy létezik."

Van már 3/4 éve is mert 2019 őszén azonosították, ezért lett Covid 19 és nem 20

2020. aug. 17. 19:03
 43/65 Wadmalac ***** válasza:
91%

Sadam, szerintem engedd el.

Az egész világ csak becsüli a koronavírus fertőzőképességét, de ő TUDJA.

És persze mindenki más hazudik.

Teljesen reális.

2020. aug. 18. 07:05
 44/65 anonim ***** válasza:
Pont ő állítja, hogy tudja, mi meg letörtük a szarvát, hogy egy fél éves storyból akar ilyen következtetést levonni, vadmalac, ezzel most nagyon mellélőttél, igyál még egy kávét
2020. aug. 18. 09:11
 45/65 sadam87 ***** válasza:

#42 (EagleHun)

Először tudtommal 2019 decemberében merült fel, hogy új vírusról van szó. (Bár pont a kínai kormány titkolózása miatt nehéz eldönteni, ők mikor jöttek rá.) A 2019 őszi esetekre tudtommal csak utólag jöttek rá, hogy ez okozhatta. De valóban, a háromnegyed év közelebb áll az igazsághoz. A mondanivalóm lényegén ez nem változtat.

#43 (Wadmalac)

Igen, közben én is rájöttem, hogy teljesen felesleges. :D

2020. aug. 18. 09:15
 46/65 sadam87 ***** válasza:
91%

Na jó, még utoljára grátisz bemutatom neked, hogy hogy keveredtél szép nagy ellentmondásba saját magaddal, mert úgy látom, neked nem esik le:

1. A 31. válaszodban ezt állítod:

"Az is tény, hogy az influenza fertőz jobban, nem a korona"

2. A 39. válaszodban leírod:

"és nem is fél éves kutatásokat, hanem több éves kutatásokat, mivel az idő alatt lehet eredményt elérni, megismételni, bizonyítani."

3. Az új koronavírust kevesebb, mint egy éve ismerjük.

Segítek levonni a következtetést is. A saját 2. pontban megfogalmazott kritériumod alapján semmit nem állíthatnál tényként a koronavírusról. Te meg így kezdted.

2020. aug. 18. 09:20
 47/65 anonim ***** válasza:
0%

Nem ellentmondás, kutatás nincs is erről, de ha egy kicsit is kinyitnád a szemed és nem a wikipédiát olvasgatnád egész nso, akkor látnád, hogy minimális megbetegedés van, ellenben influenza szezonban. Nem gyanús ez egy kicsit neked? Ezt minden logikusan gondolkozó ember látja.

Feleslegesen hisztizel is folyamatosan, akkor sem tudsz semmit hozzátenni érdemben a témához, hiába is hiszed ezt

2020. aug. 18. 10:19
 48/65 Wadmalac ***** válasza:

"egy fél éves storyból akar ilyen következtetést levonni, vadmalac, ezzel most nagyon mellélőttél, igyál még egy kávét"

Ő hivatalos adatokra alapoz, te meg arra, hogy te jobban tudod.

Itt így annyira vagy hiteles, mint bármelyik youtube-os konteós önjelölt jobbantudó.

2020. aug. 18. 11:07
 49/65 anonim ***** válasza:
0%
vadmalac, még mindig nem ittad meg azt a kávét? :) mint mondtam, a youtubet csak zenehallgatásra használom, és ezt kutatjuj, de majd biztos egy konteó őrült a hitelws forras :) nevetséges vagy és egyben szánalmas
2020. aug. 18. 11:12
 50/65 Wadmalac ***** válasza:
92%

"a youtubet csak zenehallgatásra használom"

Zseniális kutatóként, aki a világ virológusainál jobban tudja, még egy mondatot sem vagy képes értelmezni.

Azt írtam, ugyanannyira vagy itt hiteles, mint egy youtube konteó videó, nem azt, hogy azt nézed.

Ha annyira nem igaz a komplett világ adata a fertőzésről, rajta, publikáld a te hiteles verziódat.

Ja, nem lehet, mert a kormányok eltussolják.

Na ez is sima konteós szint.

Értsd meg, itt hiába pattogsz, hogy te mennyire szakmabeli vagy meg hiteles, nem tudsz semmit felmutatni ennek az igazolására a komplett, világsajtóban elérhető adatokkal szemben, csak a saját noname állításodat, a hitelességed NULLA.

És a reakcióid is az egójában sértett "majdénmegmondomatutit" utcaeszére jellemzőek, nem pedig objektív szakemberre.

EZ a szánalmas.

2020. aug. 18. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!