Nem is tudnánk a koronavírusról, ha Kína el nem mondja?
Irónikus, hogy én még januárban azon rettegtem mi lesz, ha hamarosan bejön a vírus az öreg kontinensre illetve mi van, ha már itt is van. Miközben már novemberben jelen volt...😆
Nagyon sokat szidják Kínát, miközben lehet nem is tudnánk a vírusról, ha el sem mondják? Utólagos teszteken már októberi, novemberi betegeken kimutatták a koronát. Már akkor jelen volt európában és eljutott mindenhova. A betegeket influenzásként kezelték. Vajon, ha Kína nem mondja el, hogy ez egy új koronavírus, akkor fel sem tűnik? Én is voltam ilyen tünetekkel beteg még februárban. Nem is voltam náthás 2 éve. Éreztem, hogy ez nem egy hétköznapi flu, de sok C,D vitaminnal meleg porokkal pár napig kifeküdtem és kész
Ma olyan nyilatkozatok lennének, hogy a mediterrán országokban kemény volt az idei influenza. Közép-európai többi részén meg sem éreztük. Nálunk 2 hónap alatt 300-an hunytak el (idős, betegek) ebből senki sem gondolna egy influenzánál erősebb koronavírusra. Simán korlátozó intézkedések nélkül neo citránon átvészeltük volna?
"nem tudsz semmit felmutatni ennek az igazolására"
Valóban nem, mert még a kutatás fázisában vannak azok a dolgok, mint amiket a kedves kommentelő tényszerűen állít ;) Pont ezért írtuk, hogy jobb lenne, ha nem magyarázná a h.lyeségeit, mert felesleges.
De az, hogy az influenzát sokkal többen elkapják jelen állás szerint, ez tény, ez te is tudnád, ha kimozdulnál egy picit a szobádból.
"hogy az influenzát sokkal többen elkapják jelen állás szerint, ez tény, ez te is tudnád, ha kimozdulnál egy picit a szobádból"
Nem, nem tudnám.
Mert amennyit én láthatok, az statisztikailag nem releváns.
Ezt egy kutatónak főleg tudnia kéne.
Az általad kritizált hozzászóló meg a mindenki által elérhető statisztikákra alapoz, nem hasra üt. Úgyhogy ha valótlant állít, nem ő a hülye, hanem az elvileg hiteles világstatisztikák.
Azoknak támadását meg, nos, visszajutottunk ugyanoda, hogy valami hitelesebb módon kell megtenni, nem GYK-s hozzászólók leoltásával.
"feltételezéseket ír le tényként :)"
Interneten elérhető elvileg hiteles adatokra hivatkozott.
Mint például az influenza 0,1%-os mortalitásához képesti 2%-os statisztikai adat, plusz a ovid-19 R0 értéke, ami 2 feletti, míg az influenzáé 1,3.
Szóval nem, nem hasra ütve saccolgatott.
Lehet állítani, hogy ezek az adatok hamisak, csak akkor azt alá kéne támasztani, minimum olyan hitelességgel, mint a nemzetközi statisztikáké.
És ismétlem ,nem azt támadni, akinek ezek állnak rendelkezésére.
Ismét igazi szakértői érv: marhaságokat beszélek.
Értelmetlen.
Tudod, hány alak jár ide GYK-ra azzal, hogy ő a téma szakértője, mindenki más hülye, csak ő tudja a tutit, aztán annál nem is jut tovább, mint tovább hülyéz mindenkit, bármi forrással érvel más?
Pontosan ugyanannyit produkáltál, mint ők.
Próbáld meg már kívülről nézni, amit itt produkáltál.
Abból ennyi jön le.
Végig követtem.
Onnantól a megjegyzésedtől, ahol benyögted, hogy az influenza fertőzőbb.
Az érveid így néztek ki:
- Én ezzel foglalkozok, jobban tudom.
- Minden csak becslés (neked mitől van jobb? És hol van?).
- Nem itt fogom leírni azt, hogy miért van igazam.
- Hülyék vagytok.
- Ötéves színvonalon vagytok.
Nem óhajtom kétségbe vonni a szakirányú ismereteidet, de hogy képtelen vagy azt ilyen formában érvényesíteni, az tuti.
Akkor vagy ne is szólj hozzá, vagy úgy, hogy hiteled legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!