A T. rex látása tényleg jobb lehetett a sólymokénál is?
"Az AKKORI sólymokénál biztosan jobb volt."
Made my day. :D
Amúgy most már kíváncsivá váltam a repülő őshüllők látására.
Főleg a halászókra.
Oda azért kell objektív meg CCD rendesen.
Vannak tézisek arról, hogy részben (vagy teljesen) dögevő volt mindenki kedvenc zsarnok-gyíkja. (azóta lehet már megcáfolták...)
Ez esetben valóban jól jöhetett a super látás: Felbattyogott egy nagyobbacska dombra és szétnézett. Kiszúrta a dögöt és komótosan odament. Elzavarta a rájáró kis dögevőket és beküldte a vacsit.
"Felbattyogott egy nagyobbacska dombra és szétnézett. Kiszúrta a dögöt és komótosan odament."
Hát, fene tudja, egy döglött dinó ügyesebben tud rejtőzködni, mint egy élő, jó szem ide vagy oda, nehéz kiszúrni.
De szagról?
Ha viszont a szag odavezet, közelről már nem árt a tűrhető látás, hogy ne mellette a zsurlót harapdáld.
#L.S.K.
Jajj, ezt NAGYON gyorsan felejtsd el.
A T-rex elődjei négy lábon közlekedő ősök voltak.
És akkoriban a madarak még tervben sem voltak.
Plusz felejtsd el gyorsan a köztes meg átmeneti fajokat, mert a kreások kedvenc nemlétező lényei. :)
Haha én csak poénkodtam :D
Gondoltam hogy négy lábúak voltak az elődjeik.
Ezt a filmet még kiskoromban láttam tökre tetszett.
De amúgy akkor mondhatjuk hogy a T-rexek is elkezdtek felegyenesedni. Pont mint az emberek elődei. Hmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!