A II. vh. Során a haláltáborokban 9-11 millió ártatlan embert öltek meg a nácik. Ez a szám majdnem ugyanannyi, mint az I. vh. -ban civil + csatatereken elhalálozottak száma. Szerintetek is ez volt a történelem legsötétebb korszaka?
Ez már megint egy provokatív kérdés. Akkor is kimondom ha a kérdező lepontoz érte. Azért válaszolok a kérdésre, megpróbálok nem olyat mondani amiért fizetett aktivisták azonnal jelenthetik a nekik nem tetsző választ az adminoknak.
Szóval a válaszom. A mostani kor a legsötétebb. Akkor is butították az embereket de most már egész média áll rendelkezésre. Most már ha egy olyan választ adsz ami állítólag sért egy személyt vagy csoportot akkor kapod is a tiltást. Most nem a németekre és a magyarokra gondolok, ha a németeket és a magyarokat sértegetik akkor az nagyon sokszor sajnos természetes. Nem sorolom fel hány oldalon szorgoskodnak fizetett provokátorok, hogy nekik nem tetsző embereknek kellemetlenkedjenek.
Amúgy a mostani embereknek semmi közök az akkoriakhoz. Miért kell ezerszer ilyesmiken lovagolni?
A mostani világ még sötétebb a következők miatt: most is folyik a folyamatos népirtás csak legális módszerekkel. A médiában vagy kimondják nyíltan, hogy terror cselekedett vagy csak azt mondják, hogy egy ország a saját városára vagy az ellenfele városára légi csapást hajtott végre vagy a rengeteg dróntámadásokból az egyikkel kiiktattak a sok áldozat mellett egy ellenséges aktivistát. Nézz utána hány civil embert ölnek meg naponta legálisan a fenti módszerekkel. Nézz utána hogy kik pénzelték és fegyverezték fel a nagy terrorista szervezeteket. Nem írom le, mindenkinek vannak információi.Hát egy ilyen világban élünk amelyben hogy ne találjuk meg a kiutat csak a múlt hülyeségein agyalunk.
Elfogadom a válaszod, értem mit írtál, és nem is pontoztalak le azért mert a véleményedet leírtad.
Igazából a kérdést csak azért tettem ki, mert egyre többet foglalkozok az II. vh.-val, ezen belül a táborokkal. Tudniillik történelem szakos tanárnak tanulok.
Abban viszont szerintem egyetérthetünk, hogy ennyire feltűnő módon, leplezettlenül, talán sosem vittek véghez a történelemben ilyen jellegű népirtást.
A zsidók pedig mind, egytől egyig ártatlan elszenvedői voltak az eseményeknek, akik csak úgy folytak a történésekkel, és soha életükben semmi rosszat nem tettek, de a mocskos nácik ÉPPEN a zsidókat szúrták ki gonosznak, nem pont a lengyeleket vagy a franciákat, vagy bármilyen más népet a több ezer közül.
Micsoda véletlen, hogy a világtörténelem során épp minden más nagy birodalom is a zsidóktól próbálta mentesíteni magát... micsoda egybeesés, micsoda reveláció! Szegény, szegény zsidók...
Törölték a válaszomat, amiben a források voltak. :D :D :D
15:35-kor írtam egy hozzászólást, amiben vagy 5-6 videó linkjét megadtam, többek közt dokumentumfilmekét, visszaemlékezésekét, beszédekét...
Mondd ez neked valamit, kedves kérdező? :D Kell még ennél többet mondani? :D
Ha érdekel téged (vagy bárkit), elküldöm privátban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!