A II. vh. Során a haláltáborokban 9-11 millió ártatlan embert öltek meg a nácik. Ez a szám majdnem ugyanannyi, mint az I. vh. -ban civil + csatatereken elhalálozottak száma. Szerintetek is ez volt a történelem legsötétebb korszaka?
Hádde az nem is érték :D
Olyan kulturális hagyományokra gondoltam, mint a türelem, humanizmus, felebaráti szeretet... stb.
# 21!
Világos.
Csak azt szerettem volna mondani, hogy európától soha nem volt idegen az embernyúzás, tehát a náci népirtás ilyenformán nem vágta sutba az európai "kultúrát". Csak a sajátjából merített, amikor egy szélsőséges szegmensét nyilvánította ki. A "türelem, humanizmus, felebaráti szeretet" sem egy statikus állandója az európai kultúrának, mert az valójában soha nem volt domináns.
Ijesztõ, hogy milyen buta emberek vannak. Nagyon ijesztõ. Ijesztõ és nevetséges egyszerre.
Ilyen mélységekkel már vitázni sem pròbálok.
#17:
A kérdést azért ide írtam ki, mert vallási alapon öltek meg milliókat. Szerintem ez a valláskritika témakört maximálisan fedi.
#18:
Köszönöm, hogy filmeket is ajánlottál, de sajnos láttam már őket. (A Shoah-ot nem végig, csak részleteket.)
Ezzel nem tudok vitatkozni :)
"A kérdést azért ide írtam ki, mert vallási alapon öltek meg milliókat."
Attól még a kérdésedben leírt számok hazugak. A 6 millió is bőven túlzás. De ezen túl lehet lépni. A vallási alap is 1 óriási hazugság. Hitler nagyon jól használta a saját zsidóit (pl Kruppék). Azok a zsidók pedig nagyon jól szolgálták Hitlert.
A zsidókat leginkább ezért irtották a nácik
https://www.youtube.com/watch?v=k_BPPvzUpD4 -ha érdekel- persze gondolom nem érdekel az igazság, mert akkor nem ötlenél ki ilyen számokat. Lehet nem egyetérteni ezzel a szintén zsidó emberrel, csak az a baj, hogy a történelem folyamatosan őt igazolja.
Különben meg nem kell csodálkozni ezeken a dolgokon, amikor a zsidók magukat kiemelik az emberiség közül -lásd gojokal szembeni bánásmód.
A történelem legsötétebb korszaka most van, amikor a Rothschild cionisták az egész földön népirtást folytatnak, ember milliárdok életét nyomorítják meg és közvetve okozzák a halálukat. Évente annyi írható a számlájukra legalább mint a náciknak az egész működésük során. Mellesleg Ezek a gazdag zsidó családok a saját népüket áldozták, áldozzák fel a gazdasági érdekeik oltárán -ma is az izraeli és USA politikával. Minden nagy konfliktusban ott vannak gazdaságilag mindkét oldalon. Nekik nem számít az ember és a zsidó élet sem. A cionizmus miatt sajnos muszáj ilyen különbséget tennem, bár én berzenkedek az ilyen fogalmazástól, de mit lehet tenni, ha a másik fél ragaszkodik az ilyen terminológiához?
Szerintem a zsidó népnek kellene lemosniuk magukról ezeknek az embertelen honfitársaiknak a bűneit azzal, hogy kirekesztik maguk közül őket. Persze ez nehéz dió, mert Izrael állam is belőlük él. Az ottani ellenzék legalábbis nem elég erős ehhez, bár kétségtelen, hogy sok mindent tesznek, tüntetnek, tiltakoznak, stb. Mindenesetre Izrael léte óta azon a környéken eszkalálódott a terrorizmus -Izrael részéről állami szinten is. De ez egyáltalán nem meglepő, sőt talán ez is a célja a cionistáknak, akiknek a saját népük sem számít. Nekik a pénz az istenük.
4-6 millió civilt gyilkoltak meg a holokauszt során. a kommunizmus áldozatainak a száma 30 millió volt csak a szovjetunión belül, a pestis 10-15 millió fő életét követelte a középkorban, az újkorban 11 millió indiánt irtottak ki az amerikai telepesek, 3-4 millió palesztint és beduin arabot irtottak ki napjainkig az izraeli telepesek (további 7 millió palesztin él gházában és a hal... lezárt menekülttáborokban, tehát 11 millió lesz a végleges szám mire kiirtják az egész népet), a nácik csak egyek voltak a sötét foltok közül.
A múlt és a jelen már csak ilyen, az ember legundorítóbb ellensége maga az ember, aki kiirtaná a saját fajtáját.
Miután kiderül, hogy a kommunizmusnak több mint 100 millió tényleges áldozata van, utána már soha nem "a számadatok a mérvadók".
Előtte viszont megy a hatmillió kiabálása. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!