Vélemény? Angol vers. Tudom hogy nem vagyok nagy költő, szóval jöhet hideg-meleg. :D
Two paths go ahead
and you have to decide
taking the one others suggest
or go on your own
Shall pride be at the end
But how to get there
The question is open now
Let's step onto one
They want me to do as
But what if I chose else
What if I take the risk
Take the path I wish
I cared so much of them
I looked forward
But now it is enough
I want to chose my path.
#26:
Ja, csak utána előadtad hogy te mekkora királya vagy az angol nyelvnek, mindeközben meg tök alapvető szavakat meg összetételeket írtál rosszul. Én ezért reagáltam kicsit bántóan. De amúgy a kommentem nagy részben a vers tartalmáról szólt, a pár hibát csak kijavítottam.
A lehurrogást pedig fel is használhatod a saját javadra, ha produktívan közelíted meg. A javítást és negatív kritikát felfoghatod úgy is, hogy így fejlődhetsz azokban, amikben gyenge vagy, vagy új dolgokat tanulhatsz meg és ezzel szélesedik a tudásod.
Én amikor angolt kezdtem tanulni és életemben először beszéltem angol emberekkel, akkor sokszor ki is cikiztek, mert úgy eltévesztettem a szavakat meg az összetételeket, hogy érthetetlen volt a mondanivalóm, de ezt arra használtam, hogy kikeressem mit rontottam el, és az összes helyes használatot begyakoroljam stb. Ez hozzásegített ahhoz, hogy ma közel anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!