Bulcsando kérdése:
Melyik a rosszabb ha nincs kire mire támaszkodnia az embernek vagy ha nincs mibe kibe kapaszkodnia?
Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem hogy csúszik ki alólam a talaj, gyakran azért nem tudok beszélni mert már azt se tudom hol kezdjek neki miből induljak kitegnap 22:07
1/3 anonim 

válasza:

Ez néha nem valóságos hiány, hanem a fejben képzelt hiány. Előfordul, hogy az ember nem tudja megfogalmazni a problémáit.
A legegyszerűbb az elején, mindegy kinek mi az. Ha a másik fontosnak tartja, úgy is rákérdez.
Az csak nagyon ritka eset, hogy valakinek valóban nincsenek szülei, testvérei, társa. Az már gyakoribb, hogy nem meri vagy nem tudja kifejezni a gondolatait. De minden némaságnál jobb még egy rossz szó is.
2/3 anonim 

válasza:

Én azt figyeltem meg, hogy általában akkor nem tudom megfogalmazni jól, érthetően a problémámat, ha még magam sem vagyok biztos benne, hogy pontosan mit is akarok, mire is van szükségem.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az rosszabb amikor nincs mire támaszkodnia az embernek mint amikor nincs kibe kapaszkodnia talán mivel előbbi esetbe valami magával ragadja az embert kiszakítva a valóságból , környezetéből és ettől megörül vagy elkezdi nem érezni magát vagy is olyan bizonytalanságot érezni , utóbbi esetbe meg a környezetében ragad és elhatalmasodnak a vágyai amit nem tud kielégíteni de nem őrül meg. Vagy is egyszerűen a szenvedés jobb a semminél az a durva. (Mivel amikor valakit megszállnak az nem érez már semmit)Másfelől meg érdemes kockáztatni az is igaz viszont olyan emberhez menni aki szinte biztos hogy kihasznál lehet nem érdemes még ha nincs is más választása az embernek.
ma 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!