Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mégis mit köszönhet az emberis...

Mégis mit köszönhet az emberiség a "turáni" turko-mongoloid nomád népeknek a tudomány a technika és civilizáció területén? Tudnátok említeni pár dolgot?

Figyelt kérdés

Így éltek a lovas nomád turáni népek. Eredeti rövidke videófelvétel az ókor végéről:

[link]

Itt pedig a turko-mongoloid turáni népek a nagy felfedezése, amivel történelmet írnak: Rövidke videó a hatalmas turáni találmányról, amivel hozzájárultak az egyetemes emberiség fejlődéséhez:

[link]

nov. 24. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 Hintalow ***** válasza:
Hát gondolom az erőszakolás és a szárítottszar égetés tudományágak fejlődéséhez nagyban hozzájárultak, mást nem nagyon tudok elképzelni.
tegnapelőtt 13:51
 52/79 anonim ***** válasza:
#51 Esetleg ha utánanéznél a kérdéskörnek rájönnél mennyire valótlan az állításod.
tegnapelőtt 14:00
 53/79 Hintalow ***** válasza:
Íjjj, báze, még azokat sem akkor? 😅
tegnapelőtt 14:02
 54/79 anonim ***** válasza:
#53 Látom fingod sincs az egészről….
tegnapelőtt 15:19
 55/79 A kérdező kommentje:

Nevetségesen óriási ellentmondásokban élnek a turanisták, a magyarországi turanizmus a képmutatás magasiskolája!

Egyszerű nomád kultúrákat a turanisták megpróbálnak kultúr-relativizmussal védeni, (ami egy szélsőbalos eredetű ideológia) közben a valós életben meg egyes egyszerűbb kultúrákat ezek az emberek lenéznek.

Turanistaként a nomád népek történelem során tanúsított agresszív primitív viselkedését pedig szintén szélső baloldali morális relativizmussal próbálják meg védeni. PL: nomádékál az emberi élet szentsége nem érték, kioltása nem bűn semmilyen szempontból, vagy a tulajdon szentsége sem érték mint a civilizált népeknél. Morális relativizmussal védik a nomád barbárok tetteit, közben a cigányokat persze ugyanezért a nomád életfelfogásért gyűlölik :))))

Minden közös, ami a másé az az enyém is. Farkas törvények uralkodnak nomádoknál: De amit már mástól elvettem az az enyém, és csakis az enyém! Ha megpróbálod tõlem visszavenni hajdani tulajdonodat, akkor akár meg is öllek! Mert amit sunyin elloptam megérdemlem hiszen csak "ügyes voltam", ha meg elvettem tõled szintén megérdemlem, mert erõsebb voltam nálad, vagy csak mi voltunk egyszerûen többen, te meg kishülye.... te csak egyedül voltál akkor....így jártál! EZEK A NOMÁD TÖRVÉNYEK, nagymértékben azonosak a tolvajerkölccsel. Mivel ez nomádéknál nem számít bûnnek, ezért tehát a hozzá kapcsolódó bûntudat sem létezik.

Ha bármi rosszat mondanak a mongoloid -kevercs nomád türk népekről, akkor meg azonnal szélsőbalos WOKE ideológiát hívják segítségül, a valós életben ha négereket k-ázsiai migránsokat meg cigányokat látnak, akkor előbújik belőlük a rasszizmus: egymással versenyezve szidják őket a baráti társaságaikban.

Ez a magyar turanizmus kétarcúsága.

tegnapelőtt 17:27
 56/79 anonim ***** válasza:
#55 A valóságban neked a turanisták létezése csak egy ürügy, hogy kifejthesd szalonképtelen, lejárt, tudománytalan nézeteidet. De a valós vitatkozásnál inadba szállna a bátorság és messze futnál.
tegnapelőtt 17:37
 57/79 A kérdező kommentje:
Mi a tudománytalan a nézeteimben? Számodra a te szótáradban a "tudománytalan" szócikk azt jelenti, hogy bármiféle személy szerint neked nem tetsző, esetleg talán származásod miatt számodra frusztráló információt közöl veled valaki.
tegnapelőtt 17:40
 58/79 anonim ***** válasza:

#57 Például az, hogy tény, hogy a lovasnomádok ( beleértve a mongoloid avarokat, hunokat is) számos találmányt elterjesztettek ázsia szerte. Vagy az, hogy a modern könnyűzene jelentős része az afroamerikaiaktól ered.

De ettől függetlenül amilyen stílusban beszélsz ezekről a népekről, minden csak nem tudományos, leginkább rasszista.

tegnapelőtt 17:56
 59/79 A kérdező kommentje:
Mondtam ,most jön a Woke-os rész...érvek nélkül.
tegnapelőtt 18:40
 60/79 anonim ***** válasza:

“Mondtam ,most jön a Woke-os rész...érvek nélkül“

Érvek nélkül kérdező?

Idézetek tőled:

“Na de ne terelj kedves türk tudatú turáni Neo-Kunocska kisebbségi!“

“Így éltek a lovas nomád turáni népek. Eredeti rövidke videófelvétel az ókor végéről:

[link]

Itt pedig a turko-mongoloid turáni népek a nagy felfedezése, amivel történelmet írnak: Rövidke videó a hatalmas turáni találmányról, amivel hozzájárultak az egyetemes emberiség fejlődéséhez:

[link]

tegnapelőtt 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!