Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mégis mit köszönhet az emberis...

Mégis mit köszönhet az emberiség a "turáni" turko-mongoloid nomád népeknek a tudomány a technika és civilizáció területén? Tudnátok említeni pár dolgot?

Figyelt kérdés

Így éltek a lovas nomád turáni népek. Eredeti rövidke videófelvétel az ókor végéről:

[link]

Itt pedig a turko-mongoloid turáni népek a nagy felfedezése, amivel történelmet írnak: Rövidke videó a hatalmas turáni találmányról, amivel hozzájárultak az egyetemes emberiség fejlődéséhez:

[link]

nov. 24. 17:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 13:20
 102/107 A kérdező kommentje:
Eddig csak te vesztettél. Bebizonyítottam, hogy a keleti nomád türko-mongol-Gypsy népesség alacsony IQ szintje miatt semmivel nem járult hozzá az emberiség tudományos technikai fejlettségéhez. Nem véletlenül nézték le , iszonyodtak a nomádoktól a civilizált azaz letelepedett kultúrnépek.
tegnapelőtt 13:22
 103/107 anonim ***** válasza:

“Eddig csak te vesztettél. Bebizonyítottam, hogy a keleti nomád türko-mongol-Gypsy népesség alacsony IQ szintje miatt semmivel nem járult hozzá az emberiség tudományos technikai fejlettségéhez. Nem véletlenül nézték le , iszonyodtak a nomádoktól a civilizált azaz letelepedett kultúrnépek.“

Ügyes vagy, hogy képes voltál ideokádni ezt, amiből egy szó sem igaz. Alátámasztottam a nomádok szerepét a lovasnomadizmussal összefüggő találmányok fejlesztésében, elterjesztésében.

Nem tudtál semmi érvet felhozni a sztyeppei ótörök írásbeliség ellen, helyette félrebeszéltél, míg Én az érveimet alátámasztottam.

Ja, te csak ennyire vagy képes:

“alacsony IQ szintje miatt semmivel nem járult hozzá az emberiség tudományos technikai fejlettségéhez.” Semmi alátámasztás….

“Nem véletlenül nézték le , iszonyodtak a nomádoktól a civilizált azaz letelepedett kultúrnépek.“

Ez csak a hozzád hasonló rasszistákra igaz. A kultúrnépek mindig is lenézték a hozzád hasonlóakat.

tegnapelőtt 13:29
 104/107 A kérdező kommentje:

"szerepét a lovasnomadizmussal összefüggő találmányok fejlesztésében"

Ez aztán nagy fejlődés, főként hogy a letelepedett tehát civilizált Kínában már előbb ismerték ezeket az általad nagynak tartott találmányokat.

tegnapelőtt 13:30
 105/107 anonim ***** válasza:

“Ez aztán nagy fejlődés, főként hogy a letelepedett tehát civilizált Kínában már előbb ismerték ezeket az általad nagynak tartott találmányokat.“

Vitatott, hogy előbb ismerték-e. Erre is hoztam linket.

tegnapelőtt 13:33
 106/107 A kérdező kommentje:

Jaja vitatott. A kínaiaknak van rá bizonyítékuk, a nomdoknak nincsen csak feltételezések.

[link]

Az áltörténelem ismertetőjegyei közül ajánlom ezt:

"Ha éppen érdekeik úgy kívánják, akkor áltörténeti művek összemossák a puszta lehetőség fennállását a valósággal, automatikusan feltételezve, hogy ha talán valami csupán megtörténhetett, akkor az tényszerűen meg is történt"

tegnapelőtt 13:40
 107/107 anonim ***** válasza:

“Jaja vitatott. A kínaiaknak van rá bizonyítékuk, a nomdoknak nincsen csak feltételezések.”

Forrás? Nincs több bizonyíték, mint a nomádokra. Ahogy az általam hozott linkek is ezt bizonyítják:

“Our study raises the possibility that the Eastern Steppe played a key role in the early development and spread of the frame saddle and stirrup," the researchers wrote in their paper“

Forrás: [link]

“Az áltörténelem ismertetőjegyei közül ajánlom ezt“

Nyugodtan olvasd el. Neked több szükséged van rá….

tegnapelőtt 13:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!