Mégis mit köszönhet az emberiség a "turáni" turko-mongoloid nomád népeknek a tudomány a technika és civilizáció területén? Tudnátok említeni pár dolgot?
Így éltek a lovas nomád turáni népek. Eredeti rövidke videófelvétel az ókor végéről:
Itt pedig a turko-mongoloid turáni népek a nagy felfedezése, amivel történelmet írnak: Rövidke videó a hatalmas turáni találmányról, amivel hozzájárultak az egyetemes emberiség fejlődéséhez:
“Eddig csak te vesztettél. Bebizonyítottam, hogy a keleti nomád türko-mongol-Gypsy népesség alacsony IQ szintje miatt semmivel nem járult hozzá az emberiség tudományos technikai fejlettségéhez. Nem véletlenül nézték le , iszonyodtak a nomádoktól a civilizált azaz letelepedett kultúrnépek.“
Ügyes vagy, hogy képes voltál ideokádni ezt, amiből egy szó sem igaz. Alátámasztottam a nomádok szerepét a lovasnomadizmussal összefüggő találmányok fejlesztésében, elterjesztésében.
Nem tudtál semmi érvet felhozni a sztyeppei ótörök írásbeliség ellen, helyette félrebeszéltél, míg Én az érveimet alátámasztottam.
Ja, te csak ennyire vagy képes:
“alacsony IQ szintje miatt semmivel nem járult hozzá az emberiség tudományos technikai fejlettségéhez.” Semmi alátámasztás….
“Nem véletlenül nézték le , iszonyodtak a nomádoktól a civilizált azaz letelepedett kultúrnépek.“
Ez csak a hozzád hasonló rasszistákra igaz. A kultúrnépek mindig is lenézték a hozzád hasonlóakat.
"szerepét a lovasnomadizmussal összefüggő találmányok fejlesztésében"
Ez aztán nagy fejlődés, főként hogy a letelepedett tehát civilizált Kínában már előbb ismerték ezeket az általad nagynak tartott találmányokat.
“Ez aztán nagy fejlődés, főként hogy a letelepedett tehát civilizált Kínában már előbb ismerték ezeket az általad nagynak tartott találmányokat.“
Vitatott, hogy előbb ismerték-e. Erre is hoztam linket.
Jaja vitatott. A kínaiaknak van rá bizonyítékuk, a nomdoknak nincsen csak feltételezések.
Az áltörténelem ismertetőjegyei közül ajánlom ezt:
"Ha éppen érdekeik úgy kívánják, akkor áltörténeti művek összemossák a puszta lehetőség fennállását a valósággal, automatikusan feltételezve, hogy ha talán valami csupán megtörténhetett, akkor az tényszerűen meg is történt"
“Jaja vitatott. A kínaiaknak van rá bizonyítékuk, a nomdoknak nincsen csak feltételezések.”
Forrás? Nincs több bizonyíték, mint a nomádokra. Ahogy az általam hozott linkek is ezt bizonyítják:
“Our study raises the possibility that the Eastern Steppe played a key role in the early development and spread of the frame saddle and stirrup," the researchers wrote in their paper“
Forrás: [link]
“Az áltörténelem ismertetőjegyei közül ajánlom ezt“
Nyugodtan olvasd el. Neked több szükséged van rá….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!