Hol találok olyan elméletet, ami az ember gondolkodását számítógéphez hasonlítja?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 07:51
31/33 anonim válasza:
20:36.
módosult tudatállapotot hogyan érik el? úgy olvastam szuggesztióval azt is, esetleg egy kis zenei rásegítéssel, aztán a szintén szuggesztiót alkalmaznak, hogy kihúzzák az emberből, amire szükség van...de a szuggesztió pszichikai ráhatás...ami engem igazolhat, vagyis a mentális elméletet, amiről beszéltünk, ugye mert az egyén tudatát piszkálják, nem pedig szert adnak be neki, hogy máshogy funkcionáljon...az egész hipnózis dolog az elméről szól, a tudatról...:)
üdv
25/F
LastOne.Left
32/33 anonim válasza:
hipnotikus analgéziában időlegesen ki lehet iktatni a funkcionális kapcsolatot az amygdala és a thalamus között. vagyis, az ember érzi a fájdalmat, de szenvedést nem érez mellé. vagyis tudja hogy fáj, de nem érzi, hogy fáj. ez azt jelenti, hogy szuggesztióval (reverzibilisen) bele lehet szólni két agyi képlet közti jelátvitelbe. kíváncsi vagyok, evvel mihez kezdtek? :D
33/33 anonim válasza:
Stonier írását ajánlanám, az információról, vagyis az energia, információ és anyag hármasáról.
Egyébként meg azért írok, mert ezt a témát végig akarom olvasni egy nyugodtabb időben, mert a 2. oldaltól zajló "vita" sok okos dolgot leír. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!