Milyen jellemű az az ember aki nagyon kis betűkkel ír?
Egy biztos? jó a szeme :D
Amúgy ez a grafológia...na mindegy megbízhatatlan egy tudományág. Csak nekem van 4 féle írásom. !!!! Amúgy nem is fogadják el sehol hivatalosan, max arra, h megállapítsák pl bíróságon, h egy ember írta-e ugyanazt a dolgot, v hamisításról van szó.
Azért a grafológia elfogadott alkalmazott tudomány... de az is igaz, hogy a törvényszéki esetekben az írásjegyek összehasonlításán van a hangsúly, és nem mindig a pszichológiai vonatkozáson. Ellenben állásinterjúnál ez dominál, és kit érdekel, mennyire megbízható.
Én is úgy hallottam, önbizalomhiányos, de kéne vele íratni egy standard levelet, abból már relevánsabb következtetéseket is le lehet vonni. Elvégre lehet tényleg csak helyhiányos... egyre kisebb füzeteket gyártanak manapság. Vagy nem akarja, hogy mások elolvassák. Esetleg a háta mögül puskázóktól félt egész életében. :)
Állásinterjúkon nem végeznek elemzést. Azt persze azért le lehet szűrni az írásodból h pl mennyire vagy szétszórt, de azért maradjunk annyiban h az én írásomat már elemezték és, hát kb a horoszkóphoz tudnám hasonlítani, akkora általánosságok voltak benne, ha akarom úgy értelmezem h igaz rám, ha akarom nem.
Szóval ahol kézzel írt mot. levelet kérnek inkább a helyesírásra és az összhatásra koncentrálnak. De azt nem fogják belőle leszűrni, h pl egy gyerekcentrikus állatvédéről van szó :D Max annyi hitelt adok neki, h tényleg ad egy képet a műveltségről- helyesírás, és arról h valaki összeszedett-e v szétszórt. De pl azért mert valaki kis betűvel ír nem lesz önbizalom hiányos, lehet h az, de nem biztos, és azért mert vki hatalmas betűkkel ír még lehet félénk.
De amúgy a grafológia szerint aki ilyen kis betűkkel ír annak komoly lelki gondjai vannak, frusztráció, stb. Csak h a kérdésre is válaszoljak már :)
A grafológia annyira egzakt tudomány, mint mondjuk az asztrológia.
Ismertem egy srácot, aki nagyon pici, precíz betűkkel írt, de attól még nem volt kisebbrendűségi érzése, vagy önbizalomhiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!