Ha lenne rá mód szeretnétek halhatatlanok lenni?
Figyelt kérdés
Ha lenne rá orvosi technológia vagy bekoltozhetnel egy mesterséges testbe mennél?2023. márc. 22. 21:46
41/41 A kérdező kommentje:
Én abban hiszek hogy összhangban kell élni a természettel és a fizikai emberi testünk szuksegletevel.
Szóval vannak fizikai és mentális szükségleteink amik szerint élni kellene .
Én nem vagyok jó példa mert asperger szindrómam van nekem ez a világ ahogy most van szörnyen traumatizalo mivel abból indul ki hogy mindenki ugyan olyan.
Nekem egy kisebb népsűrűségu szociálisan kevésbé aktív világ lenne jó ami a természettel összhangban létezik egy rendszer szerint ami lehetne ideológia vagy vallás is.
Egy másmilyen emberi társadalom az álmom de nyilván kulombozunk akik szociálisan maskep gondolkodnak lehet hogy nekik a régi világ volt a pokol és a jelenlegi a tökéletes.
Lehet hogy ez nézőpont kérdése inkább kinek mi a jó világ.
2024. márc. 18. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!