Ha lenne rá mód szeretnétek halhatatlanok lenni?
Gondoljunk bele számodra nincs idő. Viszont látod az emberiséget hogy miket tesznek látod a tündöklésuket és bukasukat .
Látod meghalni a gyerekeid és leszarmazotaid.
Látod az életük szenvedeset és boldogsagat.
Ép elmével csak úgy lehet szerintem ezt bírni ha erzelemmentes pszihopata leszel .
Láttál 50 100 háborút láttad miket tettek .és mennyit szenvedtek újra és újra és újra. Ki bírná ezt
12# ezzel enis úgy vagyok ha mindent bukok.es már semmi öröm nem vár rám igenis megfogom tenni amit meg kell.
Nagymamám ágyban fekvő beteg itt szenved a mellettem lévő szobában 2 éve. Ki se jön mozgatni se lehet nagyon .de agya ép. Tv néz és kotoget 2 éve. Ez élet?
O utolsó napjáig élne de ezzel a saját lányával tol ki.
Engem senki nemfog gondozni meltosaggal el kell menni ilyenkor.
Egy férfi megteszi.egy nő legtöbbször nem ez a különbség.
Mindenki élni szeretne ameddig lehet.
Az meg a te döntésed, hogy mellette vagy, ez becsülendő, de ilyen keserű szájízzel lehet mindenki jobban járna, ha másra raknád ezt a felelősséget…
Nem én foglalkozok vele hanem anyám. Csak ugyan ott lakunk neki nem kell egy egész ház mert mozogni se tud persze ha valamit leejt vagy ilyesmi felveszem vagy megmelegitem a kajájat ilyesmi de anyám gondoza.
Én szerintem az ember orize meg az emberi meltosagat semmi értelme leterhelni az orvosokat az egészségügyet és a nyugdíj rendszert olyan emberekkel aki már menthetetlenek és szenvednek is.
Ha egészséges az ember éljen 200 évet. De ha beteg akor engedjük el.
A menthetetlen gyerekekről is ez a véleményem. A reménytelen harc értelmetlen
Realisztikusan előbb utóbb meg fogjuk találni az "öregedés ellenszerét", fejlődik a sebészet, az implantológia, akkor techninkiailag mindenki hallhatatlan lehet.
Ha valamiért mégis megunjuk a sztorit, mindíg lesz megoldás. Szóval igen.
Mondjuk ha elhagyjuk a biológiai vonalat, és egy szimulált elmeként lenne csak lehetséges, akkor csak úgy vállalkoznék rá, ha előtte leélhetem az életemet a szokványos módon.
(Dennis E. Taylor MI,Bob című könyvve egy hasonló helyzetet ír le, nagyon izgalmas scifi, tudom ajánlani)
Halhatatlan gárda című filmben, azok a karaktereken nagyon meglátszik a fájdalom súlya.
Durva film, de elgonolkodtató
De ha lenne rá mód csillagközi utazásra mint a Star Trek vagy Star Wars filmekben akkor bevállalnám az örök életet, végtelenül utazgatnék, tanulnék, tapasztalatokat illetve élményeket gyüjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!