Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ha lenne rá mód szeretnétek...

Ha lenne rá mód szeretnétek halhatatlanok lenni?

Figyelt kérdés
Ha lenne rá orvosi technológia vagy bekoltozhetnel egy mesterséges testbe mennél?

2023. márc. 22. 21:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Gondoljunk bele számodra nincs idő. Viszont látod az emberiséget hogy miket tesznek látod a tündöklésuket és bukasukat .

Látod meghalni a gyerekeid és leszarmazotaid.

Látod az életük szenvedeset és boldogsagat.

Ép elmével csak úgy lehet szerintem ezt bírni ha erzelemmentes pszihopata leszel .

Láttál 50 100 háborút láttad miket tettek .és mennyit szenvedtek újra és újra és újra. Ki bírná ezt

2023. márc. 23. 07:48
 12/41 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Persze, simán. Amennyiben unom az egészet még mindig beugorhatok egy napba vagy feketelyukba, bár szar lehet, ha ott is “életben” maradok.
2023. márc. 23. 08:08
 13/41 A kérdező kommentje:

12# ezzel enis úgy vagyok ha mindent bukok.es már semmi öröm nem vár rám igenis megfogom tenni amit meg kell.

Nagymamám ágyban fekvő beteg itt szenved a mellettem lévő szobában 2 éve. Ki se jön mozgatni se lehet nagyon .de agya ép. Tv néz és kotoget 2 éve. Ez élet?

O utolsó napjáig élne de ezzel a saját lányával tol ki.

Engem senki nemfog gondozni meltosaggal el kell menni ilyenkor.

Egy férfi megteszi.egy nő legtöbbször nem ez a különbség.

2023. márc. 23. 08:45
 14/41 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Mindenki élni szeretne ameddig lehet.

Az meg a te döntésed, hogy mellette vagy, ez becsülendő, de ilyen keserű szájízzel lehet mindenki jobban járna, ha másra raknád ezt a felelősséget…

2023. márc. 23. 09:04
 15/41 A kérdező kommentje:

Nem én foglalkozok vele hanem anyám. Csak ugyan ott lakunk neki nem kell egy egész ház mert mozogni se tud persze ha valamit leejt vagy ilyesmi felveszem vagy megmelegitem a kajájat ilyesmi de anyám gondoza.

Én szerintem az ember orize meg az emberi meltosagat semmi értelme leterhelni az orvosokat az egészségügyet és a nyugdíj rendszert olyan emberekkel aki már menthetetlenek és szenvednek is.

Ha egészséges az ember éljen 200 évet. De ha beteg akor engedjük el.

A menthetetlen gyerekekről is ez a véleményem. A reménytelen harc értelmetlen

2023. márc. 23. 10:19
 16/41 anonim ***** válasza:
85%

Realisztikusan előbb utóbb meg fogjuk találni az "öregedés ellenszerét", fejlődik a sebészet, az implantológia, akkor techninkiailag mindenki hallhatatlan lehet.

Ha valamiért mégis megunjuk a sztorit, mindíg lesz megoldás. Szóval igen.

Mondjuk ha elhagyjuk a biológiai vonalat, és egy szimulált elmeként lenne csak lehetséges, akkor csak úgy vállalkoznék rá, ha előtte leélhetem az életemet a szokványos módon.

(Dennis E. Taylor MI,Bob című könyvve egy hasonló helyzetet ír le, nagyon izgalmas scifi, tudom ajánlani)

2023. márc. 23. 12:58
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes fordulatot vett a kérdés, a sci-fis gondolatkísérlettől eljutottunk oda, hogy a kedves nagymamának kötögetés és TV-zés helyett igazán illene már meghalnia végre.
2023. márc. 23. 15:57
 18/41 anonim ***** válasza:
65%
22 éves vagyok, és jobb időkben 7-8-féle gyógyszert kell szednem minden egyes nap. Rosszabb időkben ez felmegy 10 fölé, a rekord eddig 19 volt. Konkrétan 5 orvos tart engem életben. És gyógyszerekkel jól vagyok bár, és mindent meg tudok csinálni, amit bárki más, de... Mi van, ha egyszer beüt a geb*sz, és nem lesz gyógyszer? Ez a kérdés milliószor megfordult már a fejemben. A társadalom hasznos tagja vagyok betegen is, de ha egyszer elzárják a gyógyszercsapot, nekem reszeltek...
2023. márc. 24. 02:48
 19/41 anonim ***** válasza:

Halhatatlan gárda című filmben, azok a karaktereken nagyon meglátszik a fájdalom súlya.

Durva film, de elgonolkodtató

De ha lenne rá mód csillagközi utazásra mint a Star Trek vagy Star Wars filmekben akkor bevállalnám az örök életet, végtelenül utazgatnék, tanulnék, tapasztalatokat illetve élményeket gyüjteni.

2023. júl. 31. 18:43
 20/41 anonim ***** válasza:
59%
Az emberi agy nincs erre felkészülve. Vagy elfelejtettél volna mindent ami ~200 évvel ezelőttinél régebben történt, vagy beleőrülnél.
2023. júl. 31. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!