Ha lenne rá mód szeretnétek halhatatlanok lenni?
Nem hiszem hogy megorulne az ember csak totális pszichopata lenne mint a gépek.
A nagy isteni hatalmú emberek mindig is pszihopatak lettek nem érdekelte őket a kisember csak a nagy egész és ez miatt bármilyen kegyetlenséget és nepirtast eltudnak követni mert hiszik hogy a nagyobb joert teszik .
Te nem olnel meg pl 2 milliárd embert hogy paradicsomot csinálj a földből a tobbieknek?
Szerintem a halál nélkül már elvesztenenk az emberseget.
Végső soron akor valnank igazán gonosza szerintem.
22: Azért egy kissé félelmetes is lehet.
Gondold el, most élsz egy átlag magyar életet, ami világszinten azért elég jó. Aztán megszületsz valami afrikai nyomorfaluban és éhezve kínlódsz 10 évet, aztán megszületsz mondjuk Japánba halásznak, aztán valami bronxi gettóba... Nem annyira bíztató.
Amúgy meglepő de nem függ össze az anyagi helyzeted a boldogsággal sőt mi itt nyugaton boldogtalanabbak vagyunk mert nem törődünk azzal ami igazán számít .a kapitalizmus kimosta az agyunk.
Afrikában szuletsz szabadon lehetsz az erdőben úgy mint itt soha .
Vagy simán születnek 2 3 száz évvel korábban is sokkal jobb lenne mint most.
Szerintem ez az egyik legrosszabb heky és kor a vilaghaborukat leszámítva .
Ezt mindenki minden korban úgy érezte, hogy pont most a legrosszabb.
De ha most visszakerülnél bárhova, pár napon vagy héten belül visítva menekülnél.
Max akor igaz szerintem ha nő vagy mert ez a mai világ mindenben nekik kedvez .
Ez a nők világa.
Viszont én férfiként a régi világban biztos vagyok benne hogy nyugodtabb egészségesebb életet élnek .
Dedapaink idelyen az asszony nevelte a gyereket főzött mosott takarított .
Te férfiként hazamentel a munkából és pihentel.asszony kötelessége volt téged kiszolgálni .és nem is nagyon válhatott el nem volt szokás ez a cserelgetes mint most
Gondoljunk már bele férfiként nekünk ez milyen jó volt már?
Ja, piszok jó volt, naponta leordítottak és felképeltek a munkában.
Ja, az asszony meg, ha nem voltál neki jó, akkor megmérgezett.
27# ne mond már hogy szerinted manapság olyan jó? Igen van mit enni és nincs háború ennyiben jó de maga az élet egyéni szinten nem lett jobb.
Gondolj bele régen úgy valaltal gyereket hogy ott volt nagyanya nagyapa nagynéni nagybácsi unokatesok Stb együtt egy faluba .
Most meg szét vannak szorodva és sok helyen már a masodvonal beli család már nem is jár össze .
Őszintén a városi élet tette tönkre az emberi kapcsolatokat.es okoza a ma is megfigyelhető rengeteg abnormalitast.
Igenis jobb volt régen már nagyapaim idelyen is ők még munkás fizetésből jutottak saját lakáshoz .
Az én generaciomnak már sose lesz saját lakása megfizethetetlen.
És ez csak rosszabb lesz akik most születnek nekik még nehezebb életük lesz .
Nem az osszejaras a probléma hanem a sík buta libsi korszellem hogy anya és apa dolga minden mert ők vállalták stb ez nem így működik a gyerekvállalás nagycsaladi dolog nem 2 emberes feladat .és akor csodálkozunk hogy minél "modernebb"egy társadalom annál kevesebb gyereket szülnek a nők.
A modern társadalom alapvetően beteg atol nem lesz jobb az életem hogy moziba járok vagy elmegyek vásárolni .
Teljesen hibas értékrendek jöttek létre.
Régen az életnek volt egy beállított menete megszuletsz megnosz dolgozol megházasodsz gyereked lesz és meghalsz.
De most az egész élet egy torz katyvasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!